41-річний Сергій Притула після всеукраїнських зборів зайняв місце в конгресі США: “Цей день настав”

Головний волонтер України Сергій Притула тепер повноцінна частина впливових українців за межами країни. Та днями ведучий відвідав конгрес у США.

Головною метою цього конгресу було виключення російських облич з потужної G-20. А також зробити все можливе, щоб визнати країну агресоркою та ізолювати від всього нормального світу назавжди, адже вони є небезпечними для світу, а не тільки для України.

Також Голова Комітету з питань збройних сил Палати представників Конгресу США Адам Сміт виставив свою думку щодо того, що процес допомоги Україні недостатньо контролюється. Річ в тому, що деякі фахівці вважають, що цей процес налагоджений не дуже відповідально. Проте Сміт та інші політичні діячі дійшли згоди в іншій думці.

Тож, поки всі важливі питання обговорювалися, в його процесі брав активну участь український волонтер, політик, громадський діяч та ведучий Сергій Притула. Це дуже почесно опинитися на конгресі США, не бувши представником політичних партій, але маючи свідомий намір допомогти й зробити все можливе для прискорення перемоги.

Сергій виклав фото у свій instagram профіль та показав, що він сидить за столом, де вирішуються важливі питання. Це без сумнівів великий успіх та праця.  Але у коментарях, як завжди, думки розійшлись. Хтось підтримує Притулу, робить компліменти та дякує йому за шалену працю. А хтось недовірливо жартує. Але немає такого коментаря, який би прям сильно засуджував Притулу.

Тож, таким чином і робляться великі справи, сьогодні ти волонтер для Донбасу, завтра для всієї країни оголошуєш збір на Байрактари та ще на різні необхідні обладнання для Збройних Сил України. А ще через деякий час, ти сидиш на конгресі в США і берег участь у розв’язанні питань фінансової допомоги Україні.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".