Зірка Сніданку з 1+1 Руслан Сенічкін засвітився у палких обіймах високої діви: на Людмилу Барбір не дочекався

Відомий український телеведучий Руслан Сенічкін роками веде холостяцький образ життя і варто відмітити, що журналістам не вдалося з'ясувати жодноі деталі про стосунки зірки.

Телевізійний тандем Руслана Сенічкіна та Людмили Барбір є одним з найуспішніших на українському ТБ. Колеги працюють разом вже багато років, і стали настільки близькими та рідними, що глядачі час від часу починають підозрювати їх у більш тісному зв’язку, ніж дружба.

Тим не менш, обидва завжди підкреслювали, що неймовірно люблять та цінують одне одного, адже являються кращими друзями.

Руслан Сенічкін і Людмила Барбір у День закоханих розсекретили свої почуття
Руслан Сенічкін засвітився під час ніжних обіймів з колегою

Руслан та Людмила можуть запросто вийти разом у місто на філіжанку кави або поїхати на відпочинок. Буває, що разом вони виїжджають і на приватні заходи, адже користуються популярністю, як ведучі торжеств.

Руслан Сенічкін засвітився під час ніжних обіймів з колегою

Цікаво, що Людмила Барбір давно заміжня, а натомість Руслан Сенічкін є холостяком і доволі дбайдиво приховує правду про особисте життя. За офіційною версією він холостий, однак усі ми добре знаємо, що знаменитостям добре вдається приховувати правду і про свої шлюби, і про романи.

Руслан Сенічкін засвітився під час ніжних обіймів з колегою

Свого часу в мережу потрапила дуже цікава фотографія, на якій Руслан Сенічкін тримає на руках Лесю Нікітюк. Зроблена вона була за кулісами студії “Танці з зірками”, коли Леся Іванівна зайняла друге місце. Чи є імовірність того, що у Руслана та Лесі був роман? Адже фотографія носить доволі романтичний та ніжний характер. Така імовірність звісно щоє, але вона майже мізерна.

По-перше, на той період часу у Нікітюк начебто був наречений, а по-друге, Руслан давно обрав інший образ життя, в якому немає місця шлюбу. А Леся неодноразово казала про те, що хоче вийти заміж.

Схожі статті