Наречена Мурата Налчаджиоглу показала обручку з гігантським діамантом: Ані Лорак медитує від заздрощів

Ані Лорак нещодавно була популярною співачкою, а сьогодні — ледь не вигнанка. Замість того, щоб закликати припинити війну, зірка демонструє зайняття йогою. Заспокоює внутрішню лють, побачивши гігантський діамант на руці нової обраниці колишнього чоловіка або втомилася від тиску хейтерів?

Популярна нині російська артистка Ані Лорак, насправді народилася в Україні. Раніше зірка мала багато шанувальників на Батьківщині, але сьогодні українці розчаровані своєю землячкою. Знаменитість не тільки не дає коментарів щодо кровопролитної війни в рідній країні, але ще зі спокійною душею гастролює з концертами у росії. Не дивно, що тепер на повернення співачки у рідні краї ніхто не чекає.

Ані Лорак розчарувала фанатів мовчанням стосовно війни
Ані Лорак розчарувала фанатів мовчанням стосовно війни

Не склалося у Лорак і в особистому житті. Народивши доньку від коханого чоловіка, артистка дізналася про невірність свого обранця. У шлюбі з турецьким олігархом Муратом Налчаджиоглу, співачка прожила близько десяти років та розлучилася офіційно у 2019 році. Але чоловік не довго оговтувався після розставання з коханою та звив нове сімейне гніздечко з молодою, українською красунею, на ім’я Лілія. Згодом екс-чоловік Кароліни зробив новій обраниці пропозицію руки та серця, подарувавши каблучку з величезним діамантом.

Лілія часто викладає контент зі своїм нареченим Муратом, який своєю чергою також залюбки демонструє в Instagram свою обраницю. До речі, поки екс-дружина турецького красеня старанно замовчує війну, Налчаджиоглу підтримує український народ та засуджує агресію зі сторони росії. Замість того, щоб публічно закликати припинити війну, Ані Лорак демонструє своє зайняття йогою та медитацією.

“Між маленькою щілиною кожного вдиху та видиху, де глибокий біль і скорбота, які я відчуваю стосовно родин, які зараз страждають, зникають на кілька секунд. Хотілося б, щоб ми всі могли спокійно дихати одним повітрям”, — написала Кароліна під світлиною.

У цей час Мурат зі своєю нареченою Лілією знаходиться в Києві та зауважує, що саме в Україні відчуває себе, як вдома та дійсно вільною людиною. Турецький бізнесмен має змогу поїхати у безпечне місце на свою Батьківщину, але зі слів іноземця, він тікати не збирається.

Нагадаємо, що Ані Лорак та Мурат Налчаджиоглу мають 11-річну доньку Софію.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.