Дружина Олега Винника живе під іншим ім’ям: Таюне не вдалося приховати правду про реальне життя поза сценою

Знаменитий український виконавець Олег Винник багато років приховував правду про особисте життя. Однак останнім часом зберігати таємниці все складніше.

Особисте життя Олега Винника завжди залишалося великою таємницею для його фанаток. А цікавилися вони ним не дарма, адже повелитель вовчиць поселився у серцях багатьох жінок не тільки на території України, але і далеко за її межами.

Та як з’ясувалося, його власне серце давно належить одній-єдиний. Плітки про шлюб виконавця та його бек-вокалістка блукали мережею досить давно. Втім, українським журналістам все ж таки вдалося встановити істину, завдяки поїздці у рідне село артиста.

В мережі розкрили справжню особистість таємної дружини Олега Винника

Дружина Винника Таюне
В мережі розкрили справжню особистість таємної дружини Олега Винника

Так, представники телеканалу “1+1” поспілкувалися з колишніми односельчанами Олега і з’ясували, що зі своєю бек-вокалісткою Квіткою Таюне він одружився ще за студентських часів, а потім разом з нею емігрував до Німеччини, де побудував успішну кар’єру в театрі. Саме там народився і їхній спільний син Юліан.

Уважні глядачі не могли не помітити, що красуня Таїсія завжди знаходиться до виконавця набагато ближче: і на сцені, і за кулісами. Раніше виник спростовував новини про свій зв’язок з жінкою, однак після виходу сюжету припинив коментувати свій шлюб.

Після початку повномасштабної війни в Україні Олег Винник опинився саме в Німеччині. Хоча артист спочатку намагався приховати цей факт, знову нічого не вийшло. Таїсія дотримується такої ж самої моделі поведінки, що лише підливає олії у вогонь. Після 24 лютого вокалістка жодного разу не дала інтерв’ю або хоча б коментар. Як відомо, у Берліні у Олега є квартира та студія звукозапису, тож сімейству насправді не довелося шукати прихисток в Європі.

Схожі статті