Де і як живе Лідія Таран після переїзду з України: залишила Доманського, київську квартиру і тепер у Франції

Незмінна ведуча ТСН новини на каналі 1+1 Лідія Таран вимушена була повністю змінити своє життя та обрати нову країну для життя. Рішення не з простих, але саме воно принесло до життя Таран нових фарб.

Лідія Таран цього року святкувала своє 45-річчя – ювілей, але святкуванням це, звісно, складно назвати, адже Лідія опинилась у цей день за кордоном, та ще й не за власної волі. Через активні бойові дії, ведуча була зобов’язана надати своїй донці безпечну атмосферу. Тому жінка разом з донькою вирушила у Францію.

Лідія Таран у Франції

Саме там Ліда почала своє нове життя. По-перше, нова країна – нові пригоди. Оскільки мови Таран не знає, а лише вивчає її, тому непорозуміння з місцевими, звісно виникали. Але над цією проблемою і Лідія, і Василина вже працюють. До речі, Ліда й сама дуже здивована, що донька швидко адаптувалася й розуміє майже весь матеріал, якому її навчають у коледжі чисто французькою мовою.

Дочку Лідія влаштувала у місцевий коледж, а сама, на диво, вступила до університету, але куди саме, Таран поки не розповідає, єдине, що вона сказала, що ця освіта допоможе жінці розвиватися у журналістиці. Тож, подивимося. Але нині ведуча не пішла остаточно з команди ТСН, а стала кореспондентом у Франції. Тож, улюблена робота у Ліди залишилась і нові можливості також є, а це не може не тішити. Тому, поки що Ліда живе ніби-то на дві країни.

Лідія Таран у своїй квартирі в Києві

В Києві у Таран залишилась квартира, яку вона відносно нещодавно придбала, але, у травні 2022 року у дім Ліди прилетіла ракета, тому, звісно поки що не може йти мова про повернення додому. Адже небезпека насправді все ще велика. Тим паче судячи з новин instagram, у Ліди все складається досить добре, робота, навчання, дочка поруч і головне, немає жодної небезпеки для життя.

Схожі статті