Донька Примадонни Орбакайте та Ігор Ніколаєв виступили у кольорах українського прапора: ой, що тепер буде?

Христина Орбакайте разом з Ігорем Ніколаєвим насмілилися вийти на сцену у кольорах українського прапору, через що тепер можуть мати великі проблеми та недовіру зі сторони держави.

Відомо, що мама Христини Алла Пугачова вже давно визначилась зі своєю позицією щодо війни. Вона засуджує терористичні дії влади. Саме тому разом з чоловіком Максимом Галкіним та дітьми, остаточно переїхала в Ізраїль. Натомість сама ж Орбакайте жодного разу не висловила своєї думки, але продовжувала працювати й жити у росії. Загалом, як і друг родини, композитор Ігор Ніколаєв ставився нейтрально до всього, що відбувається.

Христина Орбакайте та Ігор Ніколаєв вийшли на сцену у кольорах українського прапора

Та днями на пропагандистському каналі “росія-1” Ігор та Христина вийшли разом на сцену у кольорах українського прапора. У Орбакайте була жовта сукня, а от у Ніколаєва синій піджак.

Орбакайте і Ніколаєв у кольорах українського прапору під час виступу в росії

Можливо, таким чином артисти хотіли звернути увагу глядачів на проблеми, про які сказати не наважуються. Але звісно, у росії такі витівки не обертаються на користь артистів. Журналісти та народ відразу стали звинувачувати співаків у підтримці України, називати іноагентами, як нині модно у країні агресора та навіть пропонують державним діячам позбавити Орбакайте та Ніколаєва громадянства.

Дуже небезпечно так грати зараз у росії, проте, Примадонна та Максим Галкін точно б підтримали обох за таку демонстрацію, навіть, якщо їх дійсно позбавлять громадянства. Принаймні вони залишаться з чистою совістю та не братимуть участі у злочинах своєї держави проти України.

Алла Пугачова допомагає Україні

Нагадаємо, що нещодавно Алла Пугачова знайшла спосіб, як допомогти Українцям, зі свого замку, вона зробила справжній екскурсійний зал, за гроші, які будуть направлені на допомогу Україні – це дуже гідно зі сторони російської легенди.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.