Куди зникла Маша Фокіна і як зараз виглядає 36-річна співачка: залишила Україну та виховує дітей за кордоном

Маша Фокіна досить цікава особистість, адже вона модель, співачка та онука першого прем'єр-міністра України Вітольда Фокіна. Нині Маша не живе в Україні, але не забуває про Батьківщину.

Маша Фокіна вже давно не є надто обговорюваною особистістю у межах України, по-перше, Марія вже кілька років живе у США разом зі своїм чоловіком та сином, яких, дівчина чомусь довго приховувала від публіки. Можливо не хотіла осуду на свою адресу, адже чоловік співачки значно старший за неї. Але хіба це перепона для щастя?

Так, раніше Марія активно випускала пісні в Україні та займалась модельним бізнесом. І не дарма, бо варто сказати, що зовнішність дівчини чарує. І на цей успіх Марії жодним образом не впливає її знаменитий дідусь, який може взяти все під свій власний контроль.

Попри те, що Фокіна живе за кордоном, ситуація з війною на рідні землі її дуже бентежить, адже від російських снарядів постраждало житло її родини. Тому Марія приїжджала на деякий період додому, але вона в першу чергу зараз мама, яка має нести відповідальність за свою дитину і її безпеку в тому числі тому, влітку жінка відпочивала у Болгарії, звідки організувала проєкт допомоги Україні, але який саме, поки що не розповіла.

А взагалі Марія живе в Америці разом з чоловіком та сином. Звісно, дівчину дуже бентежить доля рідної країни та її рідних, але своє місце під сонцем Маша знайшла саме там. Також відомо, що Марія вже випустила одну україномовну пісню на підтримку України під назвою “Лаванда” і планує працювати й надалі на творчому фронті. А також дівчина активно вчить українську мову, заради того, щоб писати нові пісні та вчити сина розмовляти солов’їною, аби він розумів, яке в нього коріння від мами.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.