Як зараз живе учасниця “Євробачення-2011” Міка Ньотон: життя на іншому континенті та чоловік “при грошах”

36-річна співачка Міка Ньотон, справжнє ім'я якої Оксана Стефанівна Грицай, зараз мешкає в Сполучених Штатах Америки, куди переїхала ще в 2011 році після участі в "Євробаченні-2011". За цей час вона змогла перебороти страшну недугу, заспівати на "Греммі", в також знайти справжнє кохання.

Співачка Міка Ньотон здобула славу досить рано, коли в 2005 році її пісні стали хітами як на радіо, так і на телебаченні. Композиції Міки лунали у найпопулярніших фільмах та серіалах того часу, а сама вона періодично знімалась в епізодичних ролях в кіно. Звичайна дівчинка родом з Івано-Франківської області досягла неймовірного успіху завдяки своєму голосу та таланту, а її продюсером на той час був Юрій Фальоса, з яким вона перестала співпрацювати через деякий час.

Такою всі пам’ятають Міку Ньютон

Однак, болісний розрив з Фальосою дав Оксана Грицай міцний поштовх, завдяки якому вона змогла перемогти у національному відборі “Євробачення”, а на самому конкурсі в 2011 році зайняти четверте місце, що є неабиякими результатом. Цей рік став для неї доленосним.

Не зважаючи на пік слави в рідній країні, Міка Ньотон прийняла щедру пропозицію почати записати альбом на одній з найкращих студій звукозапису в Лос-Анджелесі, з якою співпрацюють зірки світового масштабу, такі як Джастін Бібер. Так дівчина переїхала на інший континент.

Зараз Міка Ньотон мешкає в Америці

Плідної співпраці не сталося, однак, Ньютон змогла залишитися в США та підтримувати свої акторські та співочі навички “тонусі”. Саме це дало їй змогу навесні цього року дати можливість українській мові пролунати зі сцени “Греммі”.

Міка Ньотон зі своїм чоловіком

У 2014 році співачка випадково в супермаркеті зустріла кохання всього свого життя — американського бізнесмена, власника модельного агентства “Saint Agency” Кріса Сааведра, з яким у 2018 вони одружилися. Міка Ньотон не часто показує свого чоловіка, однак, днями він відзначав своє 40-річчя, з нагоди якого дружина привітала його в Інстаґрам, виклавши спільні світлини.

Світлини з весілля Міки Ньютон

Три роки тому на тендітні плечі Оксани звалилася страшна хвороба — онкологія, але дівчина мужньо витерпіла операцію та подальше лікування, а тепер може ділитися своїм досвідом.

Міка Ньотон зараз

У дівчини неабиякий стаж у блогерстві, адже саме цим вона заробляла на впродовж останніх років, співпрацюючи з багатьма відомими брендами та навіть корпораціями. Але у зв’язку з трагічними подіями в Україні призупинила свою діяльність.

Схожі статті