Невістка Оксани Марченко показала поцілунок не з чоловіком Богданом: у Катерини з’явилася велика любов

Після розкішного весілля зі старшим сином Оксани Марченко Богданом Катерина стала доволі відомою в українському шоу-бізнесі. Втім, дівчина надає перевагу закритому образу життя.

Через рік після весілля старшого спадкоємця Оксани Марченко Богдана та його обраниці Катерини на світ з’явився зірковий онук, якого назвали на честь Віктора Медведчука. Бабуся одразу ж показала малюка своїм підписникам, сповістивши про прекрасну новину на всю Україну.

Невістка Оксани Марченко показала поцілунок не з чоловіком Богданом

Якщо раніше на особистій сторінці невістки телеведучої в соціальній мережі Instagram регулярно з’являвся контент з нареченим Богданом, то тепер головним героєм її постів є єдиний син.

Катерина вельми часто показує підписникам, як гуляє разом зі своїм спадкоємцем, ходить по магазинах, проводить час вдома та поза ним. Інколи публікації дівчини буквально переповнені материнською ніжністю, як наприклад, свіжий знімок, яким вона поділилася у своєму мікроблозі.

Невістка Оксани Марченко показала поцілунок не з чоловіком Богданом

Так, Марченко показала, як цілує свого сина Віктора. Хлопчик був одягнутий у теплу шапку та куртку, тому його обличчя важко розгледіти. Втім, зовнішність дитини не становить ніякої таємниці, адже Катерина регулярно показує його користувачам.

Нагадуємо, що до початку повномасштабної війни в Україні Оксана Марченко втекла за кордон. Її чоловік, олігарх Віктор Медведчук був затриманий Службою безпеки України. Натомість син Богдан залишився на батьківщині та продовжує мешкати у своєму маєтку.

Де в цей час знаходилася Катерина разом з сином достовірно невідомо, але існує велика імовірність, що дівчина евакуювалася заради безпеки малюка. Втім, дівчина ж скаржилася, що після скандалу з сім’єю Медведчука отримувала погрози в особисті повідомлення.

Схожі статті