Не Інна Білоконь, а інша: колишня Андрія Данилка зізналася, що була закохана і мала близькість з зіркою

Колишня партнерка Андрія Данилка Радмила Щоголева дала ексклюзивний коментар про стосунки з Андрієм Данилко. Виявляється у акторів була близькість.

Тривалий час Андрія Данилка та Інну Білоконь підозрювали у романі. Розвіяти чутки про службові стосунки між партнерами не допоміг навіть шлюб акторки, який триває вже понад 20 років. Знаменитості натомість лише підливали олію у вогонь: то поцілунком в губи в Флориді, то тримаючись за руки на публіці.

Андрій Данилко з Білоконь вийшли в світ у чому мати народила
Андрій Данилко з Білоконь вийшли в світ у чому мати народила

Як з’ясувалося, глядачі помилилися і шукали романтику не там. Минулого року колишня партнерка Андрія Данилка Радмила Щеголева дала ексклюзивне інтерв’ю у програмі “Не бреши мені”, в якому вперше пригадала близькість зі своїм патроном.

Помічниця Вєрки Сердючки Льоля розповіла про близькість з Андрієм Данилко

Радміла Щеголова та Пндрій Данилко
Помічниця Вєрки Сердючки Льоля розповіла про близькість з Андрієм Данилко

Так, акторка зізналася, що мала особливі стосунки з Андрієм, мала близькість, але романом їх назвати не наважилася.

“Близькість була. Я була закохана у життя в цей момент. І завдяки йому. Тому що це був чоловік, який міг тебе розслабити настільки, що ти просто насолоджувався тим, що оточує тебе, і тими людьми, які тебе оточують”, — зізналася Радмила журналістам.

Втім, протривав цей особливий етап у житті Радміли не так довго. Акторка прийняла рішення піти з колективу, так як бачила себе у більш серйозних проєктах, а також відчувала сильну втому — команда Андрія Данилка працювала дуже багато і навіть втратила одного з членів колективу. Це стало кінцем для стосунків між співаком та його підлеглою, так як Щеголева прийняла рішення не обговорювати це рішення з ним і пішла, не попрощавшись.

Схожі статті