Ксенія Мішина розповіла про свої цікаві та неординарні зустрічі з чоловіками у Хорватії: “Я вляпалась у машину

Ксенія Мішина відома українська акторка, яка ніколи не мала проблем з увагою від чоловіків, а також жінка дуже любить духовні практики, які допомагають їй підкорювати серця.

Мішина зовсім нещодавно почала ділитися з шанувальниками своєю духовною стороною особистості. Річ в тому, що Ксенія дуже захоплена йогою, про це вона розповідала ще у шоу “Холостячка” та завдяки цьому й знайшла спільну точку зіткнення з Ковтуненко. Але і йоги є ще інша сторона – медитація.

Саме через медитації людина може зануритися у свій внутрішній світ та пізнати себе краще. Адже саме такі практики можуть дати відповіді, на іноді складні запитання до самого себе. Тому, оскільки актриса практикує це вже кілька років, то почала виступати в ролі наставника для своїх підписників і вже навіть готує курс лекцій.

Та зараз Мішина знаходиться у Хорватії, де так само продовжує пізнавати себе за допомогою практик. І ось днями акторка вирішила поділитися ситуацією, яка з нею трапилась за кордоном. Загалом вона стосується чоловіків та енергії, яку людина випромінює, та як це впливає на хід ситуації.

Ксенія Мішина розповіла про чоловіків у Хорватії
Ксенія Мішина розповіла про чоловіків у Хорватії

“Я вже розповідала вам, що для мене тут всі люди, а особливо чоловіки якісь добрі та цікаві люди. І ось одна ситуація трапилася зі мною десь півтора тижня тому. Я вляпалася в машину. Звісно відразу почала хвилюватися, що робити, всі ці жіночі страхи. Я за кордоном, що, як, я не знаю. Але я взяла себе в руки, вийшла, почала посміхатися, вибачатися, ну і якось так з ним розговорилися і він мені просто потім сказав, ви їжджайте, не хвилюйтесь, все добре. І якщо треба, вам я теж допоможу. Фантастична історія така” – розповіла Ксенія у сторіс.

Отже, далі жінка зачепила тему обміну енергіями, тобто, чому настільки важливо налаштовувати себе на позитив та пізнавати себе, тоді, за словами Ксенії, люди відповідають тобі добром.

Схожі статті