Правди не приховати: Таюне вперше розповіла факти про сімейне життя з Олегом Винником та про сина

Олег Винник відноситься до тієї касти артистів, які завжди мають чітку позицію з приводу публічності. Тобто він майже не говорить про своє подружнє життя, дружину чи сина. Але ці подробиці розповіла Таюне.

Таїсія Сватко – це законна дружина Олега Винника, якого, до речі, вважають холостяком. Бо він сам створив собі такий образ самотнього хижака і тому не просто так вважається повелителем вовчиць. А от Таїсія, завжди тримається у тіні зіркового чоловіка, хоча й сама дуже талановита. Та мабуть, Таюне не дуже хоче бути другою зіркою у родині, тому й співає у чоловіка на бек-вокалі.

Таюне розповіла про життя з Винником

Насправді вже майже всі в курсі того, що Таюне – це дружина Винника, якій Олег присвячує всі свої пісні. Їх знайомство відбулося ще у студентські роки й Винник відразу зрозумів, що ця дівчина – його доля. За словами Таїсії чоловік почав досить активно залицятися до неї та врешті решт закохав її у себе вчинками. Та незабаром він зробив Таїсії пропозицію.

Згодом Олег поїхав у Німеччину, для того, щоб розпочати там свою сольну кар’єру. І всі думають, що Таюне поїхала слідом. Так, це дійсно правда, але не відразу, а згодом. І саме за можливість розвивати свій талант, Олег дуже вдячний дружині.

Таюне розповіла про життя з Винником

Таїсія все життя є надійною опорою для Олега, так само як і він для неї. В їх родині завжди гармонія, адже вони разом і на роботі, і вдома, і на репетиціях. Здається, проводити так багато часу разом – небезпечно для стосунків, але не в цьому випадку.

Сама Таїсія залюбки говорить із журналістами та розповідає подробиці особистого життя, на відміну від Олега. І на це є свої причини, вона не така популярна та вона жінка, яка любить говорити про те, що робить її щасливою. Але водночас Таїсія поважає позицію чоловіка і не виносить на публіку дуже сімейні моменти.

Таюне розповіла про життя з Винником

Наприклад, про сина Таюне та Олега відомо мало, хлопець народився у Німеччині й там живе все своє життя займаючись плаванням, що того ж професійно. Таїсія лише сказала, що хлопець виріс дуже спокійним та не бажає йти на сцену чи ставати популярним, тому й батьки мовчать про свого Юліана, бо взаємоповага в цій родині понад усе.

Схожі статті