Юля–Медуза з “Холостяка-12” розсекретила справжні стосунки між дівчатами: “Побачимо,хто залишиться подружками”

У проєкті "Холостяк" цього року зібралися дуже цікаві учасниці, які кожен ефір дивують глядачів своїми витівками та поведінкою, яка змінюється за секунду. Та які ж стосунки між дівчатами поза камерою?

Кожен сезон “Холостяка” дивує по-своєму, і, звісно, найцікавішим моментом є спілкування дівчат між собою. Хтось з самого початку позиціює себе як дівчина, яка прийшла за чоловіком і не має наміру заводити тут дружбу, а хтось навпаки, знаходить собі подружок та забуває про головну мету, адже відчуває себе комфортно. Саме тому, жоден сезон не обійшовся без сварок, конфліктів та явної боротьби й ненависті. Але чи так це насправді? Адже після шоу ми спостерігаємо, як багато дівчат починають проводити разом час, зустрічатися та демонструвати свою дружбу.

Справжні стосунки дівчат на проєкті
Справжні стосунки дівчат на проєкті

Також у кожному сезоні є та дівчина, яка стає ворогом для кожної учасниці. В цьому сезоні найскандальнішою учасницею стала Саша Мудра, дівчина постійно норовить зачепити кожну з дівчат за болюче місце та вивести на емоції. Але кожній учасниці, крім Марини, це не подобається і, оскільки всі гострі на язик, вибухають емоційні конфлікти та сварки. Особливу відсіч Саші дає Вікторія, яка вважає себе мудрішою та гарно вихованою.

Одного разу словесну суперечку дівчат застав і Алекс та був шокований від того, на які грубості здатні жінки між собою. Але все це відбувається на камеру і часто за підготовленим сценарієм. Він, звісно не точний, але відомо, що дівчата орієнтуються на прописані задачі. А от поза камерами кожна поводить себе геть інакше, тому, Юля–Медуза на своїй сторінці в instagram розсекретила стосунки дівчат між собою в реальності.

Справжні стосунки дівчат на проєкті
Справжні стосунки дівчат на проєкті

Дівчина виклала пост, де всі дівчата грають у якусь гру та виглядають дружніми, як справжня команда та розписала стосунки кожної.

“Спілкування з дівчатами поза камерами, плюс мінус як в кадрі. Мудра з Мариною – подружки. Аліна з Сашою П – живуть разом, подружки, до них заходила, я, Вікторія. Варлей і Ліза жили разом, добре спілкувалися і снідали разом” – розповіла Юля.

Тобто все ж таки дружня атмосфера панувала у будинку дівчат. Також Юля розповіла про свої стосунки з Катею.

“Після від’їзду Роксі в нашу кімнату переїхала Катя, бо я не хотіла до її номера, хто живе з Катею – вибуває. Та і її кімната у кінці крила зі спільним ліжком, тому вона переїхала до мене. Та тільки на другий день ми почали спілкуватися, на третій снідати почали, а в Україну повернулися разом”  – підсумувала Юлія.

Також дівчина вибачилась пере Катею за те, що говорила про неї, не пізнавши добре. І додала, що ще побачимо, хто залишиться подружкам після проєкту.

Схожі статті