Холостяк-12 Україна – хто покинув шоу в 8 випуску від 16 грудня 2022 року: “Скучно, прісно, не цікаво”

Хто покинув "Холостяк-12" в 8 випуску від 16 грудня вже відомо. Ознайомтеся з нашою статтею, щоб дізнатися, яка з учасниць попрощалася з Топольським в цей раз.

Яка з учасниць покинула “Холостяк-12” в 8 випуску від 16 грудня стало відомо. На цей раз з проєкту пішла Аліна.

Хто покинув Холостяк-12

Так, здавалося учасниці достатньо пощастило, адже вона першою рушила на індивідуальне побачення з холостяком. Під час спілкування Алекс висказався щодо закритості дівчини. Мовляв, хоче щоб вона була більш відкритою з ним.

Втім, шансу усвідомити почути та змінити свою модель поведінки Топольський Аліні не надав, адже попрощався з нею наприкінці тижня. Тобто красуня не мала можливості виправити свою помилку.

До речі, на цей раз головний герой разом з учасницями рушив на відпочинок до Карпат, де мав можливість не тільки зблизитися з дівчатами, але й дізнатися про їхню темну сторону. Наприклад, через відеозвернення мами Марини, Алекс запідозрив дівчину у тому, що вона прийшла на шоу заради піару. Втім, їй вдалося переконати його в тому, що жінка просто неправильно висловилася.

Окрім цього, головний герой надав дівчатам право вирішувати, хто наступного тижня піде на індивідуальні побачення, а хто на групові. Це перетворило обговорення між учасницями на справжній хаос.

І хоча більшість красунь отримали велику порцію критики від глядачів, дісталося і Алексу Топольському, який в цьому сезоні влаштував не конкурс, а справжню битву за його серце. Усе зайшло настільки далеко, що деякі з глядачів навіть не сприймають, усе що бачить на екранах всерйоз.

Хто покинув Холостяк-12

Нагадуємо, що цього року навколо що відбулося одразу декілька скандалів, пов’язаних, як з особистістю головного героя, так і з умовами праці на знімальному майданчику.

Схожі статті