Оля Цибульська публічно вибачилась за любов з колишнім, але не видала Дзідзьо: “Простіть мені”

Оля Цибульська вже не перший раз торкається теми колишніх. Невже жінка дійсно має якісь зв'язки зз колишніми чоловіками, які вона приховувала від свого чоловіка Сергія та від всієї країни.

Олі дуже часто приписують романи з колегами, адже вона дуже весела та зухвала у кадрі, її ласкавість в тому числі грає велику роль у створенні цих пліток. Ольга вже більше 20-ти років заміжня жінка, але до літа 2022 року вона приховувала свого коханого. І тому, багато хто думав, що її чоловік – це вигадка, аби виправдати наявність дитини.

Та все виявилось зовсім не так, оскільки Оля нарешті показала, як виглядає її  чоловік та познайомила Сергія з народом. Виявляється, чоловік Цибульської бізнесмен. Він займається сімейною справою – виготовлення кисломолочної продукції.

Та Сергій вважає, що йому публічність ні до чого, адже на його справи це ніяк не впливає. І до речі, виявляється, що Сергій сам не хотів бути публічним та всі ці роки просив зіркову дружину не робити з нього популярного чоловіка зірки. Він не бажав цього 20 років тому і не бажає досі.

На перший погляд, в Олі з Сергієм повна гармонія у стосунках, але, якщо послухати останній трек Олі, де вона просить вибачення за стосунки з колишніми. До речі це вже не перша подібна заява від Цибульскої, та ще й настільки публічна. Але цього разу Оля висловила своє зізнання у більш творчій манері.

“Простіть мене братство і сестринство, але кохання з колишнім, то не гріх, то волонтерство” – співає Цибульська.

Звісно, це просто пісня і сама Оля не має відношення до сімейних зрад і має довірливі стосунки з чоловіком та навіть не думала ніколи про те, щоб піти від коханого, навіть попри всі плітки про романи із Дзідзьо або з Козловським чи Добриніним.

Схожі статті