Зірка “МастерШеф” Євген Клопотенко показав, що знайшов під подушкою у День Святого Миколая: “А хотілось би”

19 грудня святкується всесвітній День Святого Миколая – загалом, це дитяче свято, але кожен дорослий все ще очікує знайти під подушкою подаруночок, якусь приємну несподіванку.

День Святого Миколая – це справжнє свято магії та див, які можуть трапитися з людьми тільки під новий рік, адже саме тоді люди можуть відчути свято, зануритися у світ добра, подарунків і впустити у своє життя найцікавіші моменти, які зможуть кардинально змінити їхнє життя.

Тож, якщо ви гадаєте, що Святий Миколай приходить лише до дорослих – ви дуже помиляєтеся, адже й у дорослих часто буває змога отримати подарунки та відчути себе дитиною, згадати приємні моменти та створити нові. І повірте, не важливо, скільки вам років, важливо – як ви відчуваєте себе і що ви хочете отримати від Святого Миколая.

Євген Клопотенко показав, що знайшов під подушкою

Так, переможець кулінарного шоу “МастерШеф” Євген Клопотенко вирішив показати, що він знайшов під подушкою у День Святого Миколая. Попри те, що Євген вже давно не дитина, він все ж таки розраховував знайти для себе щось приємне, але під подушкою було пусто.

“А ще сьогодні 19 грудня. На жаль, під подушкою я нічого не знайшов, а хотілось би” – написав Клопотенко.

Та попри те, що сам він не знайшов нічого, він вирішив влаштувати маленьке свято для діточок, які прийдуть у його заклади. Про це, кухар також повідомив у своїй історії в instagram. В якості подарунка діти могли отримати новорічні пряники, які, звісно, добре смакували малюкам та дарували їм більш святковий настрій.

Євген Клопотенко показав, що йому подарував Миколай

Тому, будьте як Євген та завжди очікуйте подарунка від Святого Миколая, який зможе подарувати вам не тільки щось потрібне або бажане, а ще й купу нових емоцій та повернути вас у щасливе, безтурботне дитинство.

Схожі статті