Зірки, які не зупинилися на одній дитині і стали багатодітними: Горбунов і Осадча, Віктор Павлік та інші

Інколи артисти жертвують своєю кар'єрою заради виховання дітей. Але є в українському шоу-бізнесі знаменитості, яким навіть статус багатодітної родини не завадив досягти популярності та визнання.

Ольга Фреймут

Родина Олі Фреймут та Володимира Локотко
Родина Олі Фреймут та Володимира Локотко

Відома телеведуча Оля Фреймут має трьох дітей від двох різних чоловіків. Першу дочку Злату зірка народила від іноземця Ніла Мітчелла. 17-річна дівчина проживає та здобуває освіту у Лос-Анджелесі. Якщо старшій доньці журналістки подобається популярність, то двох молодших дітей Фреймут у соціальних мережах показує не часто. Євдокія та Валерій погодки та зараз разом із зірковою мамою проживають за кордоном. Інформацію про своє місцеперебування Фреймут не повідомляла публіці, але останнім часом зірку часто помічають у Лондоні.

Віктор Павлік

Дружина Віктора Павліка народила співаку четверту дитину
Дружина Віктора Павліка народила співаку четверту дитину

Український співак не може знайти “ту саму”, з якою хотів би провести усе життя. Тому артист був одружений вже 4 рази та має дітей від кожного шлюбу. Первісток Віктора, 38 річний Олександр, пішов стопами зіркового батька та став співаком. Павлік-молодший брав участь у вокальному шоу “Х-фактор”. А Христина, єдина донька від другої дружини, дівчина не публічна. Вона не збирає тисячі підписників у соціальних мережах та давно має власних дітей. У третьому шлюбі, з Ларисою Созаєвою, у співака народився син, який у 22 роки помер від онкології. Четвертою дружиною Віктора стала 26-річна Катерина Реп’яхова та подарувала зірковому чоловіку сина.

Катерина Осадча та Юрій Горбунов

Молодші діти Осадчої та Горбунова
Молодші діти Осадчої та Горбунова

Ведуча “Світського життя” Катя Осадча, мабуть, має мрію зібрати власну баскетбольну команду, оскільки у свої 38 вже стала мамою трьох хлопчиків. Старший син, 20-річний Ілля, був народжений від першого шлюбу з депутатом Олегом Поліщуком. Батьком 5-річного Івана став Юрій Горбунов, а у 2021 зіркове подружжя ошелешило шанувальників новиною про народження вже третього сина. Прихильники з нетерпінням чекають, коли у родині знаменитостей буде поповнення і пара народить ще й дівчинку.

Андрій Доманський

Андрій Доманський та всі його діти
Андрій Доманський та всі його діти

Дійсно багатодітним батьком можна назвати ведучого Андрія Доманського. Знаменитість має аж п’ятеро дітей, але народила їх не одна дружина, а три. Телеведучий має чотирьох доньок: Василіну, Ладу, Кіру та Віру, а єдиного сина Доманського звати Василем.

Схожі статті