Настя Каменських вийшла заміж за свого продюсера та прийняла його сина від іншої жінки: кохання до неба

Відома українська співачка Настя Каменських багато років інтригувала своїх фанатів таємничим особистим життям. Як з'ясувалося згодом, їй було що приховувати.

2016 року Ірина Горова сколихнула мережу, зізнавшись, що офіційно розлучена з Потапом понад 2 роки. До розірвання шлюбу у РАЦСі пара не жила разом 5 років. Увесь цей час продюсери поводилися таким чином, що шанувальники навіть і не запідозрили, що кохання між ними вже давно немає.

Історія кохання Насті Каменських зі своїм продюсером Потапом

Ірина Горова показала, як виглядає колишній тесть Потапа
Історія кохання Насті Каменських зі своїм продюсером Потапом

Цікаво, що 2013-го Потапа та Настю Каменських папараці спіймали на відпочинку, де обидва поводилися, як пара. Втім, фанатам було неймовірно важко повірити у те, що Олексій може зраджувати своїй законній дружині.

Власне, Ірина Горова публічно заявила, що він не зраджує, хіба що шанувальники не розуміли контекст даного висловлювання. Адже неможливо зраджувати тому, з ким ти не у стосунках.

Мама Насті Каменських почула омріяні слова про діток
Історія кохання Насті Каменських зі своїм продюсером Потапом

Після весілля Насті Каменських і Потапа у київському лісі пара розповіла власну історію кохання: співачка захотіла піти від свого продюсера, і тільки тоді він зрозумів, наскільки закоханий у цю жінку, і що не зможе її відпустити. Добиватися взаємності довелося довго, але Потап впорався і через декілька років одружився на виконавиці у Лас-Вегасі, цілком таємно, в оточенні найближчих людей.

Настя Каменських показала свою маму і свекруху на одному фото
Історія кохання Насті Каменських зі своїм продюсером Потапом

Кожного року зіркове подружжя влаштовує весілля на річницю свого шлюбу, і свято у київському лісі, яке зчинило справжній ґвалт в інформаційному просторі, було одним з багатьох святкувань пари. І не можна заперечити, що дана торжество стало прекрасним піаром для подружжя.

Нагадуємо, що від попереднього шлюбу у Потапа залишився син Андрій, з яким Настя Каменських знаходиться у взаємно шанобливих стосунках.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.