Стала відома реальна причина пластичної операції Даші Квіткової: “Я багато чого наслухалась”

Даша Квіткова нещодавно зробила собі пластичну операцію, вона виправила свою проблему з нерівним носом, але ця проблема була надумана, точніше, привита.

Отже, дружина Нікіти Добриніна вирішила зробити собі пластичну операцію та виправити форму свого носа. Багато хто думає, що це просто каприз заможної леді або можливо таким чином Даша вирішила виправити якісь проблеми зі здоров’ям. Та насправді, пластика не дуже допомогла Даші, адже тепер у дівчини ніздрі різного розміру. Хоча вона давно обрала для себе фахівця, та навіть дуже відомого і професійного.

Даша Каіткова після пластики

Дар’я обрала Едгара Камінського, але, пожалкувала, адже він зіпсував дівчині лице. Добре, що це не надто помітно і це бачить лише сама Квіткова, але факт залишається фактом, тому що операції роблять, щоб виправити проблему, а не набути нових. Але дівчині просто не пощастило, добре, що це не є сильно проблематичним.

Даша могла б і не робити пластичну операцію, але дівчина постійно чула від своїх шанувальників, а точніше хейтерів, що у неї не гарний ніс, що він псує її зовнішній вигляд та взагалі не пасує під її зовнішність. Це, звісно, дуже вдарило по самооцінці дівчини. Вона все це слухала, приймала близько до серця та врешті-решт вирішила зробити пластику.

Але коли Квіткова планувала це робити, вона не говорила причину, тому що на той момент це питання було для неї болючим і обговорювати його вона не хотіла. Тому, лише через тривалий час після операції Даша наважилась розповісти, чому саме вона це зробила.

Тож тепер дівчина навіть жалкує про своє тодішнє рішення і вважає, що потрібно себе приймати такою, яка вона є і любити себе попри хвилю хейту, адже він буде присутній завжди, протягом усього життя. Тому що Даша відома та публічна особистість, а це означає, що про неї завжди пліткували й будуть пліткувати, тому що вона на виду.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.