А Дзідзьо знає? Оля Цибульська прогулялася по вулиці з малюком у дитячому візочку: що відомо про поповнення

Оля Цибульска – відома українська співачка, яку дуже люблять у народі, тому вона є ще й однією з найобговорюваніших зірок українського шоу-бізнесу. І сьогодні поговоримо про невідому дитину, з якою Оля вийшла на прогулянку.

Відомо, що Цибульська має одну дитину – сина Нестора, батьківство якого багато років  приписують Дзідзьо, навіть попри те, що Михайло лише кум для Цибульської та не більше. Але роман між ними за чутками існує й досі й вже багато років. А через те, що хлопчик носить окуляри та має світлі очі, багато хто вважає, що саме він і є рідним батьком. Але це не так.

Оскільки Нестор має справжнього батька, який і є чоловіком Олі – це Сергій. Цибульська приховувала свого коханого багато років, але не за своєю ініціативою, а за ініціативою самого Сергія. Чоловік має власний бізнес, який не належати до публічності. Тому він не бачить жодної потреби та бажання виходити у світ і ставати зіркою.

Тож, саме Сергій є батьком Нестора. Тому, цікавим моментом є те, що днями Оля виклала фото з малюком у колясці, де була маленька дитина, це дуже здивувало підписників, але всі в курсі, що родина Олі має лише одного сина Нестора.

Цибульська вийшла на прогулянку з невідомою дитиною
Цибульська вийшла на прогулянку з невідомою дитиною

Та, як виявилось, Оля просто виклала чужий пост і вирішила прорекламувати дитячий бренд, який займається виготовленням та продажем різних дитячих речей, колясок, ліжечок, ковдр та багато чого іншого, що потрібно для дитини та матусі.

Та попри рекламу, шанувальники Олі вже встигли подумати, що вона народила другу дитину і вирішила показати, як почувається у ролі матусі вдруге. Та все виявилося геть інакше, як завжди це і буває. Тому, звісно, немає жодних приводів думати, що Цибульська народила вдруге і хизується своїм материнством. Це просто реклама гарного дитячого бренду.

Схожі статті