Поповнення не буде: вагітний живіт Наталії Могилевської виявився накладним, а батько дитини – фейковим

Знаменита українська співачка Наталя Могилевська неодноразово інтригувала мережу імовірною вагітністю, але багато років тому засвітилася на вулицях міста з величезним животом. Куди ж він подівся?

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська свого часу розбурхала увесь шоу-бізнес, і не тільки український. Справа в тому, що артистка засвітилася на вулицях Києва з величезним животом. Помилки бути не могло, адже цікаве положення артистки було вже очевидним: імовірно вона мала бути на восьмому чи девятому місяці.

Вагітний живіт Наталії Могилевської виявився накладним

Вагітний живіт Наталії Могилевської виявився накладним

Журналісти та звичайні фанати одразу ж почали розшукувати батька майбутньої дитини співачки. І усі версії в основному згодилися на постаті Ектора Хіменеса-Браво. Адже саме він з’являвся разом з артисткою на публіці, активно супроводжував її та знаходився з нею у близьких стосунках.

Самий кулінар на питання про майбутні поповнення відповідав, ухиляючись. Тому преса зробила висновок, що імовірно Наталія та Ектор все ж таки перебувають у романі і скоро повідомлять про спільну дитину.

Вагітна Наталія Могилевська знялася в кіно
Вагітний живіт Наталії Могилевської виявився накладним

Однак, все закінчилося неймовірно неочікувано: з’ясувалося, що Наталія Могилевська не була вагітною і увесь цей час ходила з накладним животом. А вся справа в тому, що артистка взяла участь у зйомках фільму українського виробництва під назвою “Київський торт”. За сценарієм вона мала знаходитися на останніх місяцях вагітності і саме тому журналісти декілька разів впіймали її у такому стані.

Але як би там не було і Наталія Могилевська, і Ектор Хіменес-Браво змогли добряче пропіаритися на цій історії, адже здогадками про їхній роман був заповнений увесь медіа-простір. А співачка з тих пір так жодного разу і не стала матір’ю, хоча зараз фанати підозрюють її у вагітності знову.

Схожі статті