Зрадниця Ані Лорак зганьбилась своїм новорічним бажанням: “Мовчала б уже. На що ти перетворилася”

Знаменита російська співачка українського походження, яку у вітчизняному інформаційному просторі активно нарікають "запроданкою" та "зрадницею" Ані Лорак знову оскандалилася через свої висловлювання.

Знаменита російська співачка Ані Лорак вкотре розбурхала мережу своїми висловлюваннями. Після початку повномасштабної війни в Україні користувачі мережі здебільшого очікували, що Кароліна якось висловить своє ставлення до того, що відбувається на її батьківщині.

Ані Лорак виступить у росії
Ані Лорак зганьбилась своїм новорічним бажанням

Ані Лорак зганьбилась своїм новорічним бажанням

Втім, співачка навіть не наважилася назвати війну війною, що вже й казати про засудження дій російської федерації. Звісно, це викликало дуже бурхливу реакцію серед аудиторії, і дискусії стосовно поведінки артистки досі не вщухають.

Тим часом Ані Лорак втратила російського слухача і остаточно українського, і вже намітила підкорювати Європу. Саме тому на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram усі публікації здебільшого написані англійською. Хіба що свій останній пост вона написала нерідною російською мовою, і заявила, що на Новий рік їй знову хочеться вірити в дива.

У коментарях під публікацією користувачі мережі не стали стримувати себе і почали активно критикувати артистку. Не дивлячись на те, що піар-менеджер Ані Лорак намагався видалити найбільш агресивні коментарі, картина все одно вельми сумна: невелика кількість компліментів на адресу співачки буквально потонула у негативних відгуках на риторику Кароліни.

Ані Лорак зганьбилась своїм новорічним бажанням

Варто відмітити, що на фото Лорак постала у зимовому одягу в серед засніжених пейзажів. Тож судячи з усього, співачка покинула сонячно Іспанію та знаходиться на горнолижному курорті або ж навіть у російській федерації.

Схожі статті