Вузька сукня в підлогу і закрите декольте: Тіна Кароль прикрила талію руками і спричинила чутки про вагітність

Поки одні артисти обурюються через плітки навколо них, Тіна Кароль залюбки їх провокує. Співачка всіляко натякає, що закохана, але ім'я свого обранця не розкриває. Нещодавно зірка заявилася у сукні, яка ледь приховує округлий живіт. Невже поп-діва планує стати мамою вдруге?

Особисте життя Тіни Кароль — таємниця вкрита мороком. Після того, як виконавиця втратила свого коханого, Євгена Огіра, чоловіки наче повністю перестали існувати для співачки. Вона з головою пірнула у роботу та творчість, залишивши справи серцеві на потім. Останнім часом Кароль залишає все більше натяків, що її серце більше не вільне. Але попри наполегливість фанатів зірка не видає ім’я свого обранця.

З ким зустрічається Тіна Кароль та чому приховує ім'я обранця
З ким зустрічається Тіна Кароль та чому приховує ім’я обранця

Тіна завжди могла похизуватися ідеальною фігурою без жодного зайвого кілограма чи складки. Не кожна жінка може дозволити собі обтислі, або тим паче латексні вбрання, але ж співачка навпаки залюбки демонструє осину талію. Проте на нещодавньому заході, який був присвячений дітям, які проявили героїзм та мужність під час війни, Кароль обрала незвичне для себе вбрання — закриту сукню, довжиною до підлоги, з комірцем під горло та просторим кроєм на талії.

Фанати почали замислюватися, чи не намагається їх улюблениця приховати своє цікаве положення, оскільки на деяких світлинах живіт знаменитості помітно округлився. Вже через місяць артистці виповниться 38 років і було б варто замислитися про другу дитину, оскільки не секрет, що після сорока років вагітність жінкам дається вкрай важко.

Тіна Кароль народила сина у 2008 році
Тіна Кароль народила сина у 2008 році

В одному з інтерв’ю Тіна зізнавалася, що хоч і досі не може оговтатися після смерті коханого, в її житті знову є місце чоловікам і вона прагне бути щасливою жінкою. Шанувальники впевнені, що у співачки є новий бойфренд, але Кароль дотримується багатовікової поради, що щастя полюбляє тишу та ухиляється від будь-яких спроб журналістів розвідати подробиці особистого життя. Але, як то кажуть, щасливих видають очі та останнім часом зірка дійсно сяє.

Нагадаємо, що Тіна Кароль представляла Україну на Євробаченні у 2006 році.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.