Шапка з пір’я та сумка з плівки: Леся Нікітюк задає модні тренди, на які не наважиться навіть Тіна Кароль

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк підкорила мережу новим образом і заявила про себе, як про нового трендмейкера. Усі деталі в нашій статті.

Тривалий час головним інфлюенсером та трендмейкером в українському інформаційному просторі залишалася Тіна Кароль. І варто відмітити, що поп-діва займала цю позицію нескромно довго. Втім, часи змінюються, і деякі медійні особистості вириваються вперед з неймовірною швидкістю.

Як з’ясувалося, у знаменитої української телеведучої Лесі Нікітюк є всі шанси зайняти місце співачки.

Від кого Тіна Кароль народила сина
Леся Нікітюк вразила трендовим образом у шапці з пір’я

Леся Нікітюк вразила трендовим образом у шапці з пір’я

Ні для кого не секрет, що Леся пройшла доволі тернистий та важкий шлях до слави. Робота на телебаченні також включає в себе неабиякий догляд за своєю зовнішністю, дотримання останніх трендів, тощо. І Леся Іванівна помітно трансформувалася за ці 10 років.

Втім, вдосконалювати себе вона не припиняє. Нещодавно зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нове фото, яке було зроблено в її автомобілі. У кадрі телеведуча постала з трендовою шапкою з пір’ям, а також сумочкою задекорованою під плівку.

Немає сумніву, що образ Нікітюк вже через декілька тижнів стане найпопулярнішим в медіапросторі, адже телеведуча не вперше помічає найдрібніші зміни у моді і одразу ж використовує їх на свою користь.

Нагадуємо, що декілька років тому Леся давала ексклюзивне інтерв’ю, в якому зізналася, що більші доходи вона отримує саме з блогу, а не телебачення. Втім, продовжує зніматися, адже сильно любить свою роботу. Цього року Лесі Іванівні довелося сфокусуватися саме на соціальних мережах через повномасштабну війну.

Схожі статті