На якому місяці вагітності Настя Каменських? Округлий живіт зірки то збільшується, то стає майже непомітним

Фігура Насті Каменських знову стає дуже обговорюваною через імовірність вагітності співачки. Однак, зірка повністю заперечує плітки про майбутн поповнення в родині.

Після повернення Насті Каменських до України з Іспанії, навколо співачки дуже багато чуток про її цікаве положення. Спровокували їх знімки, які були зроблені в Ірпені. Тоді співачка засвітила вельми округлу фігуру.

На якому місяці вагітності Настя Каменських

На якому місяці вагітності Настя Каменських

Під публікаціями артистки на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram розпочався справжній ґвалт: шанувальники були впевнені, що артистка виношує дитя.

Варто відмітити, що Настя Каменських останнім часом активно гастролює і майже не з’являється в інформаційному просторі, що лише підігріває інтерес до її імовірної вагітності. Не показує свою зіркову дружину і Потап, що також вплинуло на поширення інформації про нібито кризу у стосунках пари.

На якому місяці вагітності Настя Каменських

Однак, на цей раз Настя Каменських дала офіційне спростування новини: співачка завітала на інтерв’ю до Аліни Доротюк, в якому заперечила свою вагітність. Та чи повірили шанувальники? Навряд, адже Настя Каменських колись заперечувала і роман з Потапом, хоча насправді вже була у романі з ним.

На якому місяці вагітності Настя Каменських

Фотографії з різними параметрами фігури артистки, які час від часу з’являються у її мікроблозі також ні про що не говорять, адже кадри можуть бути зроблені у різні відрізки часу.

Тож цікаве положення артистки, як термін імовірної вагітності залишається велику загадкою, яку зможе розплутати для своїх фанатів лише сама Настя Каменських.

Нагадуємо, що минулого року зіркове подружжя активно обговорювало з журналістами бажання стати батьками.

Схожі статті