Аліна Гросу зробила модне боб-каре з чубком і одяглася в топ без верху: Ірині Білик далеко до похресниці

Відома українська співачка Аліна Гросу оприлюднила нове фото зі Сполучених Штатів Америки та вразила зміною образу. Шанувальники одразу ж почали ділитися своїми думками щодо побаченого.

У грудні стало відомо, що знаменита українська співачка Аліна Гросу покинула територію України та облаштувалася в Сполучених Штатах Америки. Зірка вирушила за кордон саме для навчання та підвищення професійних навичок. Тому на даний момент виконавиця проживає в Лос-Анджелесі.

Тим не менш, вона намагається не тільки підтримувати зв’язок зі своїми фанатами, але й активно ділиться своїми враженнями, і досвідом, і навіть планами.

Аліна Гросу показала малюка
Аліна Гросу зробила модне боб-каре і показала результат

Аліна Гросу зробила модне боб-каре і показала результат

Нещодавно зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram архівне фото, на якому постала з боб-каре з чубчиком та поцікавилася, чи пасує їй такий образ. Шанувальники одразу ж заявили, що надають перевагу бачити Аліну з довгим волоссям.

Варто відзначити, що у кадрі Аліна постала у відкритому топі та показала свої плечі з декольте. У подібному образі шанувальники не бачили свого кумира досить довго, тому високо оцінили кадри.

Нагадуємо, у мережі давно пліткують про те, що Аліна Гросу розійшлася зі своїм бойфрендом-росіянином Романом Полянським. Чоловік не тільки не світиться у кадрі разом зі співачкою більше року, але й ніяк не коментує те, що відбувається в Україні.

Гросу не розповідає, чи разом вона зараз зі своїм коханим, а натомість Роман встиг засвітитися на одному з заходів у Москві, що наштовхує фанатів на висновок, що пара все ж таки розсталася. Тим паче, що Аліна Гросу також прийняла рішення виїхати у Штати і дистанціювалася від чоловіка.

Схожі статті