Поки Андрій Федінчик на фронті, Наталка Денисенко ніжно обіймається з іншим красенем (ФОТО)

Відомо, що зараз український актор Андрій Федінчик слугує у ЗСУ. З самих перших днів повномасштабної війни в Україні. Хоча він і не мав досвіду раніше, але пішов на захист країни.

Тим часом його дружина Наталка Денисенко залишилась одна з сином Андрієм, який, проявив себе як справжній маленький чоловік. Він заспокоює маму та підтримує її. Сама акторка навіть не думала, що у неї вже такий дорослий син і може її заспокоїти тоді, коли їй це необхідно.

Та й про роботу жінка також не забуває, оскільки вона відповідає за свою дитину і лише вона зараз тримає у руках всю родину. Тому, Наталка активно бере участь у різних виставах, концертах та влаштовує поетичні вечори, але всі ці проєкти благодійні. Тому, особливих грошей Денисенко зараз не заробляє, але змінювати сферу діяльності жінка не збирається.

Тому, погоджується на комерційні пропозиції, наприклад, кліп Анни Трінчер, там Наталя активно грала кохання з Павлом Зібровим. А от зараз Денисенко взяла участь у зйомці разом з невідомим красунчиком. Та насправді зйомка була дуже сміливою, з ніжними обіймами та майже поцілунками.

Невідомим красенем виявився співак та композитор Нікіта Кисельов, який незабаром випускає трек “Прохолодне” і запросив Наталку зіграти його кохану у кліпі. Концепція така, що ніби-то обох замело снігом, але обидва герої одягнені у біле та відкрите вбрання, що не дуже по-зимовому, але дуже романтично.

Наталка Денисенко на зйомках кліпу

Тож, обійми та майже поцілунки за відсутністю чоловіка актриси геть нічого не означають крім роботи. Жінці ж треба годувати сина та утримувати себе, тому такі роботи у кліпах дуже доречні для Наталки.

Федінчик може спокійно захищати батьківщину і бути впевненим у вірності своєї коханої, не звертаючи увагу на плітки та сміливі кадри, які будуть показані у соціальних мережах.

Схожі статті