Невістка Оксани Марченко Катерина показала сина та крихітну дівчинку: під час війни народила другу дитину?

Невістка знаменитої української телеведучої Оксани Марченко Катерина вразила підписників, показавши, як маленький онук телеведучої грається з подружкою.

Не так давно невістка Оксани Марченко Катерина заявила про те, що збирається видалити свою особисту сторінку в соціальній мережі Instagram та створити новий акаунт, доступ до якого буде максимально обмежений. Молода жінка прийняла рішення обмежити свій інформаційний простір і робити оновлення лише для своїх знайомих для друзів.

Невістка Оксани Марченко показала, як онук ведучої грається з подружкою

Втім, перед тим, як попрощатися з фанатами Оксани Марченко та її родини, вона показала, як онук телеведучої проводить час разом з крихітною дівчинкою.

Невістка Оксани Марченко показала, як онук ведучої грається з подружкою

Так, на акаунті Катерини Марченко з’явилося декілька кадрів, на яких фотограф майстерно змогла показати веселощі свого спадкоємця та його крихітної супутниці.

Для того, щоб не сталося жодної плутанини, а також щоб запобігти чуткам, Катерина одразу ж підкреслила, що дівчинка у кадрі — це подружка її сина Віктора. Тобто вона не має жодних родинних зв’язків з авторкою посту.

Невістка Оксани Марченко показала, як онук ведучої грається з подружкою

Однак, цілком імовірно, що маленька принцеса є донькою подруги або знайомої невістки Оксани Марченко.

Нагадуємо, що за 6 днів до початку повномасштабної війни в Україні телеведуча таємно покинула батьківщину двома автомобілями разом з охоронцями. З тих пір від зірки не було чутно жодних новин, аж допоки її чоловіка Віктора Медведчука не арештували. Тоді зірка публічно звернулася до Реджепа Ердогана та попросила його допомогти своєму “другу”. Через півроку олігарха обміняли за підтримки лідера Туреччини.

Схожі статті