Як виглядає жінка, яка народила єдиного сина Дану Балану: перевершити її не змогла навіть Тіна Кароль

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан роками успішно приховував правду про своє особисте життя. Втім, ще у двотисячних деталі його стосунків потрапляли у пресу.

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан зізнається, що ніколи не був одруженим та віддає перевагу холостяцькому образу життя. Втім, артист не проти шлюбу. Мовляв, просто не може знайти жінку, яка змогла би стати такою, яку він хоче бачити поряд з собою.

Як виглядає колишня дружина Дана Балана

І хоча артист досконало пропрацював свій образ затятого холостяка, у пресі постійно з’являються деталі його стосунків з жінками, а у більш старих та архівних виданнях взагалі можна знайти інформацію про те, що колись виконавець був одруженим.

Як виглядає колишня дружина Дана Балана

Не дивлячись на те, що ця інформація ніколи не була підтвердженою, журналісти схилялися до думки, що виконавець все ж таки був у шлюбі з румунською моделлю Еллою Крупніною. Ба більше, їй приписують материнство над сином Дана Балана Аланом.

Втім, союз нібито протривав недовго — лише 5 років, і закінчився драматичним розлученням. Нібито причиною розставання стали безкінечні ревнощі дівчини, яка не могла витримати популярності свого чоловіка, а також його світових гастролей.

Дан Балан і Христина Руссу потрапили на обкладинку журналу
Як виглядає колишня дружина Дана Балана

Через декілька років в молдавській пресі з’явилася інформація про те, що нова дівчина Дана намагалася піти з цього світу через нерозділене кохання.

Тоді його обраниця Христина Руссу заявила, що мова йде не про неї і це неправда. Тоді ж шанувальники запідозрили, що насправді трагедія сталася саме з Еллою, яка нібито жила разом зі своїм сином в Ізраїлі. Інсайдери розповідали, що Дан навіть скасував концерти та поїхав до своєї сім’ї, яка мала в ньому нагальну потребу.

Схожі статті