Аж злетіли кросівки. Влад Яма вперше показав, що сталося з його єдиним сином в США: “Думав серце розірветься”

Відомий український хореограф Влад Яма сколихнув мережу, показавши, як його єдиний син виступив на змаганнях по брейк-дансу. Усі деталі в статті.

Після початку повномасштабної війни в Україні стало відомо, що Влад Яма разом з сім’єю імовірно виїхав закордон. Лише через декілька місяців хореограф вийшов на зв’язок та підтвердив дану інформацію, розповівши, що у перші дні війни рушив разом з родиною до Сполучених Штатів Америки. Втім, зірка наголошує, що зробив це цілком законно.

Влад Яма показав, як його син Леон виступав на змаганнях

Влад Яма показав, як його син Леон виступав на змаганнях

Родина непогано влаштувалася у Флориді: Леон пішов до школи, а Влад почав брати участь у благодійних заходах, кошти з яких рушили на допомогу Україні. Дружина зірки Ліліана припинила вести особистий блог соціальній мережі Instagram і закрилася від публіки.

Однак, життя продовжується, і нещодавно Влад показав, як його син вперше виступив на змаганнях по брейк-данс. Останнім часом хлопчик сильно захоплювався даним видом спорту і пішов по стопах батька. Воно й не дивно, адже Влад докладав певних зусиль, щоб його син знаходився у прекрасній фізичній формі, займався з ним спортом та привчав до дисципліни.

Влад Яма показав, як його син Леон виступав на змаганнях

Тож Леон показав на танцполі дуже непогані результати. Втім, сталося неочікуване і у хлопчика злетіли кросівки під час виступу, тому дитина збилася та почала поспішати.

Звісно, зірковий батько дуже розхвилювався, адже не тільки переживає за свою дитину, але й добре знає, як відчувається помилка на очах у публіки.

Влад публічно зізнався, що в нього ледь не розірвалася серце, поки його спадкоємець показував свої навички. Але хореограф вважає, що для першого разу, його син впорався прекрасно.

Схожі статті