Руслана Лижичко показала дитячу колиску і вразила фанатів неймовірною новиною: співачка приймає привітання

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко вразила своїх шанувальників новиною про нову відеороботу. Артистка зробила подарунок фанатам на Різдво.

Минулого року Руслана Лижичко заінтригувала мережу наміром стати матір’ю. Зірка активно обговорювала з журналістами своє бажання народити рідну дитину, а також заявила, що після пологів, цілком імовірно, зможе усиновити ще одне дитя.

Як виглядає та чим займається чоловік Руслани Лижичко
Руслана Лижичко презентувала новий кліп та постала поруч з дитячою колискою

Руслана Лижичко постала поруч з дитячою колискою

Втім, мрія співачки не було суджено справдитися, адже на порозі вже була повномасштабна війна в Україні. Після 24 лютого виконавиця повністю сконцентрувалися на потребах своєї країни, знову забувши про те, що бажала поповнення в сім’ї.

Тим не менш, дана тема не покидає творчості артистки. Нещодавно зірка презентувала нову відео роботу, в якій заспівала “Христос народився”. У кліпі зірка постала під місяцем, на якому гойдалася дитяча колиска.

Звісно, у даному випадку мова йде не про материнство артистки, а про народження Ісуса Христа. У коментарях під публікацією співачці почали робити компліменти, а також вітати з Різдвом Христовим у відповідь.

Нагадуємо, що 2013-го Руслана Лижичко також активно обговорювала з пресою свій намір стати мамою. Разом з Олександром Ксенофонтов вам виконавиця очікувала, що от-от зможе об’явити про поповнення в сім’ї. Втім, у країні розпочалися події, через які Руслана не тільки не змогла сконцентруватися на вагітності, але й повністю перемістила свій фокус на політичну діяльність.

Не так давно співачка дала коментар, в якому зізналася, що її історія повторюється. Але хто знає, можливо Руслана все ж таки наважиться реалізувати свої плани, щоб там не було.

Схожі статті