Немолода, елегантна і віддана: як виглядає колишня дружина Святослава Вакарчука, яку він проміняв на іншу

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук минулого року повідомив про те, що розлучається зі своєю дружиною Лялею Фонарьовою. Як вона виглядає?

Стосунки з Фонапьовою у відомого українського виконавця Святослава Вакарчука почалися 20 років тому. Неймовірно інтелігентна, елегантна та стримана Ляля стала головною опорою та натхненням для музиканта.

Святослав Вакарчук розлучається з Лялею Фонарьовою
Святослав Вакарчук показав, як виглядає його колишня дружина

Жінка допомагала артисту у творчості, знімалася в його кліпах і завжди знаходилася в його тіні. Спільних дітей у пари не було: Святослав виховував дочку обраниці від попередніх стосунків, яка на даний момент вже є дорослою жінкою.

Святослав Вакарчук показав, як виглядає його колишня дружина

Як виглядає перший чоловік Лялі Фонарьової, від якого вона пішла до Вакарчука,
Святослав Вакарчук показав, як виглядає його колишня дружина

Минулого року стало відомо, що історія цього подружжя закінчилася. Святослав не пояснював, чому прийняв рішення піти з родини, але незабаром стало відомо, що в нього є кількамісячний син від іншої жінки. Продюсерка Євгенія Яцута народила музиканту первістка Івана, а через рік подарувала і дочку Соломію.

Святослав не зраджує своїм звичками і продовжує оберігати родину від публічності. Щоправда з Євгенією приховувати всю правду не вийшло, так як жінка досить помітна фігура у шоу-бізнесі.

Подейкували, що після новини про розрив Ляля потрапила до лікарні. Втім, існувала ця інформація лише на правах чуток, ніхто її не так і не підтвердив. Варто відзначити, що свого часу колишня дружина артиста покинула свого благовірного заради стосунків з музикантом. Як ділили майно, що відбувалося на суді — нічого з цього обидва не повідали журналістам, закривши питання дуже тихо та напрочуд мирно. Чи знаходиться зараз Ляля у стосунках також невідомо.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.