І ведучі заспівали: Андрій Бєдняков талановито виконав “Щедрик” на фортепіано – “Багатогранний талант”

"Щедрик" – це неймовірна українська колядка, яка відображає народні цінності та протягом 100 років дарує дітям та дорослим святковий різдвяний настрій, який робить дива.

За весь термін існування цієї колядки її переспівала величезна кількість артистів і у кожного своя особлива манера. Але ніщо не зрівняється з “Щедриком” у виконанні дитячого хору – це просто щось неймовірне.

Тож, історія колядки несе в собі історію України, адже саме завдяки йому про Україну та її таланти дізнався весь світ. Автором колядки є Микола Леонтович – український композитор, педагог та громадський діяч. Його “Щедрик” вперше зазвучав у Нью-Йорку і захопив світ.

Тільки уявіть, що ця пісня й до сьогоднішнього дня зберегла свою цінність. Її переспівала Тіна Кароль, Юлія Саніна, Настя Каменських та багато інших українських співаків і не тільки. І насправді для кожного артиста виконати “Щедрик” – це велика честь. Тому, навіть не професійні музиканти дуже хочуть створити своє звучання колядки.

Наприклад, ведучий Андрій Бєдняков вирішив подарувати своїм шанувальникам на Різдво “Щедрик” у його виконанні. Мало хто знає, що Андрій володіє майстерністю грати на фортепіано. Тому, це стало відкриття для українців та колег Андрія.

Він просто сів за інструмент та дуже ніжно та зворушливо виконав мелодію найпопулярнішої колядки у світі. Та ще й у Різдво, що надає особливої цінності новому звучанню “Щедрика”, який торкається самого серця. Особливо зараз, коли всі ми почали цінувати своє коріння, походження та свої традиції, які ніколи не розуміли до кінця.

Тож, у коментарях Андрію написали багато приємних слів та були здивовані його талантом та проникливістю. І справді, мелодія Андрія звучить по-новому, якась особлива магія в ній присутня.

Схожі статті