35-річний Андрій Бєдняков отримав серйозну травму ноги та показав, що з ним сталося: “Спорт — зло”

Відомий український телеведучий та блогер Андрій Бєдняков засмутив своїх фанатів новиною про травму ноги, яку чоловік отримав під час занять спортом.

Андрій Бєдняков полонив серця своїх глядачів завдяки неймовірному почуттю гумору, енергійності, безкінечному позитиву та авантюризму. Славу він здобув під час зйомок тревел-програм та блогів, за що його неймовірно цінує аудиторія.

Звісно, шоумен веде активний образ життя і тоді, коли не знаходиться перед об’єктивом камери: Андрій подорожує, займається спортом і намагається постійно здобувати новий досвід, не дивлячись на те, що в нього його і так вельми багато.

Після початку повномасштабної війни в Україні Андрій був вимушений попрощатися зі своєю дружиною та дітьми, а сам тим часом зайнявся як інформаційною боротьбою проти окупанта, так і благодійною діяльністю, яка охопила всю країну. Його внесок у майбутню перемогу України дуже помітний, і надихає інших на добрі справи.

Андрій Бєдняков вдруге став батьком
Андрій Бєдняков травмував ногу під час занять спортом

Андрій Бєдняков травмував ногу під час занять спортом

Але хто б міг подумати, що на тлі повномасштабної війни в Україні, народження маленької дитини, активного волонтерства на Андрія звалиться ще одна проблема: нещодавно чоловік оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новину про те, що він травмував свою ногу під час тренувань.

Андрій Бєдняков травмував ногу під час занять спортом

Спочатку зірка показав, як саме виглядає його травма, а потім продемонстрував, в який стан прийшов після візиту до лікаря.

Варто відмітити, що не дивлячись на велику любов серед аудиторії, Андрію дісталася порція хейту навіть через травмовану кінцівку, але чоловік відреагував на подібні закиди зі сторони публіки дуже спокійно і подякував за підтримку.

Схожі статті