Новорічний концерт у метро – не новина: Кузьма, Пономарьов, Фагот запалили у 2006 яскравіше

Новорічні свята завжди несуть у собі якусь особливу магію, особливо для дітей, адже тільки у дитинстві у кожного з нас є можливість вірити у дива та у Діда Мороза, який ніколи не забуває привітати кожного з Новим роком.

Певно зима – це єдиний сезон протягом року, коли кожен дорослий має повне право відчути себе дитиною і подарувати собі казку. Звісно, Дід Мороз цього вже не зробить, оскільки дитячі ілюзії давно розвіялись. Проте, можна впасти у дитинство і без нього. Для того, щоб потрапити у новорічну казку – варто лише пригадати, що вас тішить і робить щасливим, як у дитинстві, тоді все вийде.

Новий рік у метро Харкова

Та насправді цьогоріч свято Нового року не може принести українця такої радості та казки, як у всі попередні роки. Оскільки у нашій країні йде повномасштабна війна, яку нахабно продовжує росія. Тому, нічні святкування можливі лише вдома у колі рідних, друзів або у колі самих себе.  Адже комендантську годину ніхто не скасовує, через високу загрозу ворожих “привітань”.

Саме тому у Харкові замість звичної розкішної ялинки на Майдані Незалежності, різдвяне містечко зробили у метро. На станції “Університет”. таким чином мер міста з ініціативи харків’ян  вирішили зробити дітям свято.

Метро у Харкові

“Не можна залишати дітей без новорічної казки, вони повинні мати повноцінне дитинство попри війну. Для них це важливо. Тому на станції метро є не тільки ялинка, а ще й казковий будиночок, де діти зможуть написати лист Санті та отримати відповідь” – розповів Ігор Терехов.

Тож, встановлена ялинка у метро передбачає й новорічні концерти та гуляння. Всі, хто прийде на ялинку до комендантської години – зможе відчути дух харківського Нового року. Звісно, це не ялинка на площі свободи, але хоч щось.

Проте Новий рік у метро – це вже не новина. Таке колись було, щоправда, у Києві та за участю зірок. Про це мало хто пам’ятає, але у далекому 2006 році зірковий новорічний концерт відбувся у київському метро. Тоді на святкуванні були присутні Кузьма Скрябін, Олександр Пономарьов, Анна Валевська, Фагот, Руслана Лижичко та інші.

Свято було яскравим та веселим, оскільки було багато зірок, пісень, танців та гарного настрою, який, зрештою дарувало відчуття магії у повітрі. А от що вийде з Нового року у харківському метро – подивимось.

Схожі статті