ALYOSHA розповіла про конфлікти зі свекрухою, з якою змушена жити під одним дахом в Америці: “Це непросто”

Знаменита українська співачка ALYOSHA дала ексклюзивне інтерв'ю, в якому розповіла, як насправді уживається зі своєю свекрухою, з якою вимушена жити під одним дахом в Сполучених Штатах Америки.

Після початку повномасштабної війни відома українська співачка, а також дружина Тараса Тополі ALYOSHA рушила у Сполучені Штати Америки, де на неї чекала свекруха. Саме там артистка отримала прихисток і проживає разом з трьома дітьми по сей день.

ALYOSHA розповіла, чи уживається зі своєю свекрухою

Дружина Тараса Тополі Alyosha полишила трьох дітей у США
ALYOSHA розповіла, чи уживається зі своєю свекрухою

Як відомо, музикант залишився на території України, адже доєднався до лав ЗСУ.

Днями ALYOSHA дала ексклюзивне інтерв’ю для Олицької, в якому розповіла, як їй вдається уживатися зі свекрухою під одним дахом і чи все настільки безхмарно, як здається на перший погляд.

“Це не просто як і для неї, так і для мене. Це було спочатку. Ми розуміємо, що ми нікуди не дінемося одна від одною, ми все одно будемо під цим одним дахом. До певного моменту. І я намагаюся навпаки знайти у цьому певні плюси, тому що це можливість дізнатися більше одне одного, зрозуміти, відчувати, бачити, і зараз досить гарні відносини, такі як і з мамою”, –зізналася співачка.

Втім, раніше у артистки, як і в будь-якої іншої жінки були певні питання, з якими вона з розходилася у думках зі своєю свекрухою, і на тлі цього могли бути деякі непорозуміння. Зокрема, жінки не змогли знайти спільні точки у питаннях щодо здоров’я дітей та навчальних закладів для спадкоємців Тараса Тополі.

Тим не менш, стосунки між артисткою та її свекрухою дуже теплі, і ALYOSHA порівнює їх з взаєминами з власною матір’ю.

Нагадуємо, що артистка також розповіла про своє розлучення з Вадимом Лисицею і роль Тараса Тополі у її розставанні з колишнім чоловіком.

Схожі статті