“Складаємо плани на майбутнє”: Настя Каменських прикрила живіт об’ємним пальто та проводить час без Потапа

Настя Каменських вже багато років являється однією з найвідоміших артисток українського шоу-бізнесу. Але за таку популярність доводиться розплачуватися своїм спокоєм та особистим життям, подробиці якого неможливо приховати від пильних фанатів.

Героїня цього матеріалу — Настя Каменських. Безперечно, ця красуня-брюнетка найпопулярніша та найобговорюваніша артистка в українському шоу-бізнесі. Знаменитість приваблює глядачів запальним темпераментом та сучасними піснями, які ледь не одразу становляться хітами. Не менше уваги отримує й особисте життя Насті.

На якому місяці вагітності Настя Каменських
На якому місяці вагітності Настя Каменських

Ще до її офіційного одруження з Потапом прихильники намагалися відшукати обранця виконавиці, але це було безрезультатно. Тривалий час Каменських натякала публіці та ЗМІ, що її серце зайняте і вона має ту людину, з якою відчуває, що таке кохання.

Але приховувала ім’я свого обранця Настя доволі довго. Прихильники не один рік підозрювали артистку у службовому романі з її колегою та продюсером, Олексієм Потапенком. Знаменитості все віджартовувався, що вони один одного терплять, без жодного натяку на романтику. Цього разу правда все ж таки була на боці фанатів і виявилося, що ці двоє дійсно були давно закохані.

Потап натякнув на розставання з Каменських
Потап натякнув на розставання з Каменських

Заголовки одразу скипіли, оскільки, таке неочікуване одруження може бути тільки через вагітність зірки. Йшли роки, але жодного разу, коли Насті Каменських пророкували вагітність, вона не підтвердилася. Можливо, цього разу правда таки буде знов за глядачем?

Нещодавно знаменитість у своєму Instagram опублікувала фотографію, де позує в об’ємному пальто, начебто ненароком прикривши живіт довгим шарфом.

“Зазвичай у цей час ми з вами підсумовуємо рік та складаємо плани на майбутнє. Мабуть, кожен зрозумів, що найдорожче, це наше життя та рідні поруч. Що кожен новий день, який маємо можливість проживати, це великий дар”, — підписала фото Каменських.

Але зараз на порядку денному стоїть не тільки питання “коли народить Каменських?”. Співачку вже давно не бачили разом з її чоловіком, Потапом. Після повернення в Україну артисти перестали публікувати спільні світлини та з’являтися на публічних заходах разом. Невже диму без вогню не буває та зіркове подружжя візьме приклад з Дантеса та Дорофєєвої?

Нагадаємо, що Настя Каменських та Потап одружилися у 2019 році.

Схожі статті