Олена Шоптенко: маленький син змушує вмиватися

Олена Шоптенко мало розповідає про родину, але під час карантину вирішила потішити прихильників кадрами з приватного життя.

У останньому дописі хореограф поділилася моментами особистого життя. Вона виклала серію світлин з сином, у дописі до яких розповіла про перше слово сина. Коли син Олени Шоптенко почав говорити, перше, що він сказав було “мити”. Тепер кожного разу, коли танцівниця повертається додому нафарбована, син зустрічає її фразою “Мама, мити” і вони йдуть змивати весь макіяж танцівниці.

Тепер хореограф думає чи це тому, що вважає, що природна краса краща, чи мама без косметики красивіша, чи мама просто невдало нафарбувалася.

У коментарях прихильники порадили Олені Шоптенко перед приходом додому змити весь макіяж і подивитися на реакцію сина. Якщо хлопчик все одно скаже “мити”, отже слово подобається.

Дехто з прихильників припустив, що хлопчик більше цінує природну красу і вважає нафарбовану маму чужою. За логікою прихильників мама не вимазує все тональним кремом, не дряпається паєтками чи стразами, не пахне парфумами і взагалі. вона вся така рідна, без прикрас і без зайвої мішури.

Також Олена Шоптенко показала кадри з роботи над фільмом “Номери” за книгою Олега Сенцова. На роботу над фільмом її вмовив Ахтем Сеітаблаєв.

У одному з дописів танцівниця зізналася, що дуже хвилювалася, адже розуміла відповідальність і ніколи до цього не працювала хореографом для фільмів.

Хореограф зазначила, що світова прем’єра фільму відбулася на фестивалі Бієнале, а в Україні його можна буде побачити 19 листопада.

Прихильники зазначили, що з нетерпінням чекають фільм і охоче подивляться.

Схожі статті