Світлана Тарабарова у ніжному образі зізналася у коханні

Українська співачка зізналася що любить понад усе.

Нещодавно пройшов День української писемності та мови. З цієї нагоди українська співачка Світлана Тарабарова вирішила поділитися тими речами, які любить.

Перше, про що розповіла виконавиця, була любов до мови. І недивно, бо всі пісні Світлана Тарабарова виконує українською мовою. Рідній мові співачка присвятила окремий допис, зазначивши, що вона сама, спілкуючись українською. розквітає. також співачка пообіцяла викласти нову пісню, яку виконає зі своїм старшим сином Іваном.

На серії знімків Світлана Тарабарова постала у сірому образі, на фоні якого виділялося яскраве волосся виконавиці.

Прихильники зазначили, що з нетерпінням чекають нової пісні від їхнього з Іваном родинного дуету. Прихильники зауважили, що образ дуже личить співачці і поцікавилися якою мовою спілкуються у неї в родині.

Наступна любов Світлани Тарабарової – кава. Співачка зізналася, що кожен день починає з чашки цього ароматного напою. Виконавиця відкрила секрет, що всі її пісні написані під аромат і смак кави. А каву співачка п’є різну, залежно від настрою. Вона однаково любить капучино і американо.

у коментарях прихильники теж поділилися зі Світланою Тарабаровою улюбленими напоями. І більшість, що не дивно, теж обожнює каву. а от дехто зауважив, що каву не любить і надає перевагу чаєві.

Наприкінці дня, як і обіцяла, Світлана Тарабарова поділилася відео як вони з сином проводять вечори. Співачка зауважила, що співають і читають вони виключно українською мовою. Схоже, у відео і була відповідь на запитання від прихильників якою мовою спілкується родина зіркової мами.

Прихильники замилувалися родинним відео співачки і залишили їй багато компліментів.

Схожі статті