47-річна Наталія Могилевська розповіла про свого немолодого обранця зі Штатів: “Ми живемо разом”

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська дала ексклюзивне інтерв'ю, в якому розповіла деякі деталі її стосунків з новим коханим. Всі деталі в нашій статті.

Через декілька місяців після початку повномасштабної війни в Україні Наталія Могилевська вперше розповіла про те, що вступила в нові стосунки. Ба більше, співачка була настільки захоплена взаєминами, які змогла побудувати з новим обранцем, що описала його журналістам, як неймовірно мужнього та гідного чоловіка.

Наталя Могилевська показала нове фото
Наталія Могилевська розповіла про свого немолодого обранця

Заради того, аби зберегти ці стосунки, артистка не наважується робити їх публічними, тому особистість чоловіка досі залишається невідомою.

Наталія Могилевська розповіла про свого немолодого обранця

Нещодавно Наталія Могилевська дала ексклюзивне інтерв’ю для Соломії Вітвіцької, в якому розповіла деякі деталі роману.

Як відомо, чоловік старший за Наталію та деякий час проживав Сполучених Штатах Америки. На даний момент знаменита пара зіркова пара проживає разом, а чоловік навіть має зброю. Завдяки цьому Наталія Могилевська мала можливість спробувати збити ворожий дрон. Втім, ці спроби не завершилися успіхом.

“Я зустріла людину, яку я дуже кохаю, і ми живемо разом, і у нього є зброя. Ми бували у таких місцях, що зі мною боялися їздити музиканти, боявся взагалі хтось їхати. Ми проїхали всю країну”, – зізналася артистка.

Також Наталія зізнається, що не дивлячись ні на що, намагається зберігатись позитив і знаходити в усьому хороше.

Варто відзначити, що імовірно саме це вплинуло на неймовірно сміливість артистки, адже вона їздила в таких місцях, де навіть не наважувалася побувати її команда, тож Наталія їздила в супроводі свого коханого. Мова йде про фронтові зони, де Наталія Могилевська давала концерти для військових.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.