Віктор Павлік відгуляв гучне весілля та показав розкішну наречену: пишна красуня з короною і декольте

Знаменитий український виконавець Віктор Павлік сколихнув мережу весільними кадрами, які з'явилися на його сторінці в канун Нового року. Усі деталі в статті.

Знаменитий український виконавець Віктор Павлік пройшов доволі довгий час, має безліч шанувальників та хейтерів, масу друзів та людей, які йому небайдужі. І хоча фанати активно слідкують за життям артиста в соціальних мережах та в пресі, завжди є можливість дізнатися про нього щось нове, адже він має велике оточення та вельми яскраве життя.

Наприклад, окрім трьох рідних дітей, у музиканта також є діти, яким він став хрещеним батьком.

Віктор Павлік відгуляв гучне весілля

Молода дружина Віктора Павліка показала, як співак святкує день народження
Віктор Павлік відгуляв гучне весілля

Наприклад, нещодавно Віктор Франкович оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram публікацію, в якій його похресниця привітала його з днем народження. Нагадуємо, що 31 грудня Заслужений артист України відсвяткував свої 57 років.

Віктор Павлік відгуляв гучне весілля

У кадрі жінка постала у досить маленькому віці разом зі своїм хрещеним батьком, а також через  солідний відрізок часу, і вже у весільній сукні. Разом зі своєю хрещеною дочкою Віктор Франкович пройшов вельми довгий шлях. Судячи з другої фотографії, весілля було гучним та веселим.

Наречена обрала розкішну білу сукню з глибоким декольте, яке ідеально підкреслило її фігуру, одягла на голову блискучу корону, а на шию намисто з крупного каміння.

Нагадуємо, що виконавця також привітала його молода дружина та син. Катерина Репяхова підготувала для свого чоловіка святковий торт, а ввечері сім’я сіла за один стіл та зустріла новий 2023 рік. Спочатку пара планувала відсвяткувати вдома, однак в останній момент вирушила до ресторану. Взагалом, зіркова родина непогано провела час, якщо забути про бомбардування столиці в новорічну ніч.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".