“Гнів і безсилля”: Ані Лорак публічно визнала війну і розповіла українською, що її брат пережив на Новий рік

Знаменита російська співачка Ані Лорак вперше розповіла про війну в Україні, а також зізналася, що довелося пережити її рідному брату. Усі деталі в статті.

Після виступу Ані Лорак на концерті для росіян в честь анексії Криму стосунки співачки з українцями сильно зіпсувалися. Вона переїхала до москви, де ростила свою дочку та будувала творчу кар’єру. І хто б міг подумати, що через 8 років Кароліні доведеться збирати валізи та покидати свій дім.

Ані Лорак можуть позбавити квартири в Україні
Ані Лорак заговорила про війну в Україні

Хоча співачка жодним чином не прокоментувала повномасштабну війну в Україні та не засуджувала дій російської федерації, їй все одно довелося виїхати з міркувань безпеки. Врешті-решт, стало відомо, що компанію артистки ліквідували, а концерти скасували. В Україні на Ані Лорак вже давно ніхто не чекав, а от в Європі українські активісти зробили усе можливе, щоб артистка не змогла давати концерти, тим паче під званнями Заслуженої артистки України.

Ані Лорак публічно визнала війну

Пройшов майже рік, і раптом після новорічної ночі Ані Лорак оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram зізнання українською мовою, в якому розповіла, що її рідний брат був вимушений зустрічати 2023-й у підвалі.

Артистка поділилася своїми почуттями, а також заявила, що сподівається на скорий кінець цієї трагедії. Цікавий факт, але війну “війною” вона так і не назвала, лише розповіла про ракети та обстріли, що вже для багатьох користувачів мережі здалося великим прогресом.

Ані Лорак публічно визнала війну

У коментарях аудиторія масово почала залишати коментарі про те, що співачка “прокинулася”, “згадала про війну” і “раптом прозріла”.

Тим часом інша частина українців залишилася дуже незадоволеною тим, що Кароліна досі намагається підібрати політкоректні для російської влади слова, аби зберегти своє майно та російську кар’єру.

Схожі статті