“Пішов по-англійськи”. Переможець Холостячки Еллерт зник і не подає знаків: поки Мішина цілується з іншим

Знаменитий український гуморист Олександр Еллерт стривожив своїх шанувальників тривалою відсутністю. Що відбувається з коміком і чому він раптово зник?

Раптове зникнення знаменитостей в соціальних мережах останнім часом для українських користувачів звична справа. Акаунти знаменитостей постійно блокуються модераторами через розмови про війну та антиросійські висловлювання. Мабуть тому шанувальники одразу ж не відреагували на видалення сторінки Олександра Еллерта в соціальній мережі Instagram.

Останньою публікацією, якою поділився гуморист була фотографія з Києва. Олександр повернувся до України з піврічної еміграції, однак не пояснив наскільки приїхав та чи збирається залишатися на Батьківщині надалі. Фанати здебільшого очікували, що гумористу або вдасться відновити доступ до акаунту, або ж він повідомить, що в нього з’явилася нова сторінка.

Переможець Холостячки Олександр Еллерт зник

Однак, ні того, ні другого не сталося. А свою тривогу шанувальники виражають під останнім відео чоловіка в YouTube про Нью-Йорк. Ба більше, деякі почали від варто ображатися на свого кумира, який навіть не попрощався перед своїм уходом.

Переможець Холостячки Олександр Еллерт зник

Тим часом його колишня обраниця Ксенія Мішина святкує творчий тріумф, адже нещодавно на екрани вийшла нова комедія з її участю.

Не так давно зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram сцену з поцілунком, чим звісно привернула увагу потенційних глядачів.

Переможець Холостячки Олександр Еллерт зник

Чи бачилися Ксенія та Олександр після того, як комік повернувся до України достовірно невідомо. Ба більше, за декілька місяців до цього Ксенія вимагала від користувачів мережі припинити асоціювати її з колишнім коханим. Що сталося між молодими людьми залишається загадкою, як і причина, яка змусила Олександра відійти в тінь.

Схожі статті