“Головне об’єднатися” Настя Каменських на тлі чуток про розлучення розповіла, які зараз має стосунки з Потапом

Останні кілька місяців мережею активно ширяться плітки про розлучення Насті та Потапа, оскільки немає спільних фото та й пара давно не виходила у світ разом, як чоловік та дружина.

Перші 6 місяців повномасштабної війни Потап з Настею були за кордоном, але свого куточка вони так і не знайшли, оскільки постійно їздили з командою по різних країнах і містах Європи. Подейкують, що саме в цей час у них відбувся розлад стосунків. Та після повернення до України артисти не проводили час разом, про це свідчила відсутність фото та сторіс, а також, ніби-то небажання бачити один одного. Це викликало багато думок у мережі.

Які стосунки між Потапом та Настею

Проте самі артисти жодного разу не прокоментували свої стосунки, які, на думку оточення перебували у кризовому стані. Та на Різдво Настя з Потапом прийшли на вечірку з нагоди святкування разом і ніжно обіймалися та співали народні пісні. То що ж насправді відбувається між співачкою та продюсером?

Днями Каменських вирішила прокоментувати те, що відбувається між нею та Олексієм і змогла доступно відповісти на всі питання, які переслідували пару останні 10 місяців.

“Ми разом Льошею у будь-якій ситуації намагаємось  підтримувати один одного. Я впевнена, що головне — об’єднуватись, коли складно та спіткає жахлива біда. Звісно, зараз у кожного з нас є свої задачі й напрями діяльності” – розповіла Каменських.

Тож, виходить, що причиною всього є робота та борг перед Батьківщиною. А між Настею та Олексієм як і раніше панує кохання та підтримка. Просто транслювати все це зараз заважає робота та волонтерська діяльність, що займає весь час артистів.

Які стосунки між Потапом і Настею

Проте тепер можна не переживати за незрозумілі стосунки Потапа і Насті та почекати, коли прийде перемога. Тоді подружжя зможе знову часто проводити час разом та дарувати своє кохання та увагу один одному.

Схожі статті