ТОП-5 музичних відкриттів 2022 року: молоді артисти, які притискають Винника, Полякову та інших

Війна принесла на нашу землю багато проблем, багато горя, страждань та втрат. Але є й гарні моменти, оскільки саме вона відкрила таланти і дала можливість створили абсолютно нову українську творчість та культуру, за якою стоять нові імена молодих і талановитих артистів.

KOLA

KOLA

Анастасія Прудіус два рази брала участь у шоу “Голос країни”, оскільки дівчина мріяла про велику сцену та популярність. Але чомусь не складалася в неї бути відомою та затребуваною, хоча KOLA була фірмовим голосом шоу “Танці з зірками”, мріяла вона зовсім про інше. Але як тільки почалась війна, дівчина почала випускати власні пісні, які стали дуже популярними серед українців, які торкаються самого серця. Тож, тепер Настя виступає на світових сценах за кордоном.

ENLEO

ENLEO

Молодий співак, на ім’я Нікіта просто випускав камери на різноманітні закордонні хіти, та увагу вони привертали лише у рамках instagram. Та сенси, які вкладає ENLEO у свої авторські кавери змогли торкнутися сердець українських слухачів лише у період війни.

SHUMEI

SHUMEI

Впізнати неймовірний тембр SHUMEI можна з тисячі, його голос настільки мурашить, що виникає бажання слухати його на повторі. Саме його голос та подача змогли підкорити серця українців і подарували молодому виконавцю свою увагу та популярність.

Wellboy

Wellboy

Антон Вельбой має неабиякий голос та талант писати проникливі пісні, що можуть розтопити лід в українських серцях. Антону не вдавалося стати зіркою українського шоу-бізнесу до жахливих подій в Україні. А тепер, Wellboy часто запрошують на різноманітні шоу та концерти.

Lely45

Lely45

Ця молода дівчина має унікальне вміння створювати тексти пісень зі своїх метафор, які торкаються душі. А також, Lely45 переспівує пісні інших артистів, але вкладає в них свій сенс, новий та мудрий, який є дуже актуальним зараз.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".