Наталя Могилевська показала, як завдяки кожурі від мандарин зберігає молодість: “Займуся собою”

Наталя Могилевська відома українськ співачка, яку сміливо можна назвати легендою українського шоу-бізнесу й народної любові їй ніколи не бракувало, тому, в якомусь розумінні вона є лідером думок.

Кожна жінка протягом всього життя намагається слідкувати за собою, за своєю зовнішністю, фігурою та знаходити універсальні для себе засоби догляду. Наталя за свої роки встигла змінити багато образів, вона була і блондинкою, і шатенкою, і рудою і всі кольори підходили співачці настільки, що кожен її образ підкорював серця прихильників.

Наталя Могилевська

За своєю зовнішністю варто доглядати щодня, це стосується не тільки стану одягу, а ще й шкіри, а для цього варто використовувати гарну косметику, або власні методики, які дозволяють зберегти красу та молодість. Наприклад, Наталя Могилевська після новорічних свят вирішила поділитися своїм рецептом краси.

Перше січня точно не назвеш днем краси або днем для догляду, але завжди після безсонної ночі потрібно приділити собі час, аби потім не виникало ніяких набряків, висипань та мішків під очима.

Тож, Могилевська днями виклала пост, де вона наклала на обличчя кожуху від мандарина та вирішила таким чином показати свій власний рецепт догляду за собою.

“Ранок 1 січня. Вирішила, що займусь сьогодні собою. Почну день зі здоров’я та нанесу масочки, присвячу його собі, не дали нам поспати вночі, так хоч вдень відпочиваємо. Спокійного нам дня. З новим роком переможців” – написала Наталя

Та кожуху від мандарин Могилевська наклала на макіяж, тому у коментарях артистці почали давати поради щодо того, що варто змити косметику та потім вже наносити масочки на обличчя.

Також Наталя запитала у своїх шанувальників, як вони зустріли Новий рік, тому коментатори під фото розділилися на дві категорії, одні почали писати про свою новорічну ніч, а інші про маски та догляд за собою.

Схожі статті