Донька Полякової наворожила на особисте життя Тіни Кароль і збентежила Дана Балана: “Карта розбитого серця”

Донька зіркової артистки Ольги Полякової Маша у прямому ефірі Інстаграму наворожила на кохання для маминої колеги по сцені співачки Тіни Кароль

Донька української співачки Олі Полякової Маша досить давно й часто з’являється в Мережі. Вона – не в тіні зіркової мами, навпаки – дівчина показує в соціальних мережах себе як окрему особистість. Маша активно висвітлює своє життя на сторінках у Інстаграмі та Тіктоці. Ось і цього разу Маша поділилася новим захоплення: ворожінням на картах.

Її мама, Ольга Полякова, провела в Інстаграмі благодійну пряму трансляцію, де збирала кошти на проєкт, що має назву “Дитинство без війни”. Суть ініціативи – евакуація українських діток до Туреччини.

Та у прямому ефірі Полякова з’явилася не сама, а зі старшою донькою, яка не так давно повернулася додому, в Україну: Маша тривалий час провела у Великій Британії.

Як Полякова почала ворожити?

Маша розповіла, що захоплення картами з’явилося саме там, у Британії. У Англії донька Полякової познайомилась із дівчинкою, яка теж з України. Якраз нова подружка й відкрила дівчині світ таро. А свою ж колоду карт Маша купила, випадково зайшовши в магазин погрітись, коли в неї сів телефон.

У ефірі ж Полякові, у образах відьмочок, ворожили, відповідаючи на запитання фоловерів. А питання у підписників та підписниць були геть непрості: один з глядачів прямого ефіру запитав дівчат не про своє особисте життя, а про кохання української співачки Тіни Кароль. Питання звучало так: чи одружиться Тіна у новому 2023-му році?

Чи зустріне Тіна Кароль своє кохання?

Маша Полякова одразу ж розклала карти, щоб відповісти на запитання, яке цікавить ледь не всю Україну.

Чи зустріне Тіна Кароль своє кохання?
Чи зустріне Тіна Кароль своє кохання?

“Може, буде якийсь чоловік, навіть не один. Але одруження я не бачу. Бо це карта розбитого серця”, – відповіла Маша.

Не змовчала стосовно цього і Тінина колега по сцені, мама юної ворожки, Оля Полякова.

“Якби вона хотіла, вона б вже одружилася давно”, – сказала Полякова.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".