Стало відомо про всі таємні романи Наталії Могилевської: від артистів до бізнесмена-мільйонера

Наталія Могилевська зустрічалася з різними чоловіками, проте досі залишається однією з найбільш обговорюваних холостячок українського шоубізнесу

Українська співачка, акторка, продюсерка Наталія Могилевська вже не один рік інтригує фанатів своїми стосунками з чоловіками, багато з яких зірка не афішує.

Ми зібрали історію найцікавіших романів Наталії Могилевської – від бідних артистів до заможних бізнесменів.

Наталія Могилевська і Олександр Ягольник

Олександр Ягольник – український продюсер. Саме він неодноразово розповідав про свої почуття до Могилевської. Вони разом працювали, він писав співачці пісні, пізніше пара з’їхалася, а згодом – Ягольник зробив Наталії пропозицію, однак зайшла мова про гроші, і зізнання закінчилося викинутою обручкою в озеро.

Наталія Могилевська та Олександр Ягольник
Наталія Могилевська та Олександр Ягольник

“Я віддавав все, що у мене було. Якби потрібно було віддати життя, я б віддав життя, не замислюючись” , – описував свої почуття до Могилевської Ягольник.

Наталія Могилевська та Дмитро Чалий

Це перший шлюб української співачки. Разом із Дмитром Наталія прожила недовго: побралася пара у 2004-му, а розлучилися – у 2005-му.

Наталія Могилевська та Дмитро Чалий

Наталія Могилевська та Єгор Долінін

Через рік після розлучення, у 2006-му, Могилевська вийшла заміж за успішного бізнесмена Єгора Долініна. Разом із коханим співачка прожила у шлюбі 5 років. Пізніше Могилевська зізналась: уважає, що була заміжня не два, а один раз – справжнім шлюбом називає подружнє життя з Долініним.

“Протягом п’яти років я виконувала обов’язки господині дому”, – каже Могилевська.

Наталія Могилевська та Єгор Долінін

У 2011-му пара розійшлася. І Наталія, і Єгор із теплом і вдячністю згадували пізніше шлюб, та ця історія закінчилася.

Наталія Могилевська та Влад Яма

Наталія Могилевська і Влад Яма
Наталія Могилевська і Влад Яма

Телевізійна пара танцюристів викликала дуже багато чуток стосовно можливих стосунків поза телебаченням. Уся Україна обговорювала учасників “Танців із зірками”, однак через деякий час Наталія і Влад зізнались: ніколи нічого не було.

Наталія Могилевська й новий коханий

Зовсім нещодавно співачка заінтригувала публіку звісткою про свого нового обранця.

В одному з інтерв’ю артистка розповіла, що коханий її дуже підтримує.

“Ми провели з ним весь цей час. Взагалі на лінії фронту, в 10 кілометрах від лінії фронту ми даємо концерти. Це дуже небезпечні місця. Він дуже мене захищає”, – поділилася Могилевська.

Схожі статті

Дружина Анатолія Анатоліча показала, в якому котеджі вони живуть: все по-багатому

Дружина Анатолія Анатоліча любить спостерігати за тим, що у них відбувається в дворі. Відома топпіарниця показала своє подвір'я та своїх заможних сусідів.

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.