Аліментів від Притули та британця не дочекалася: як виглядають усі діти Ольги Фреймут від різних чоловіків

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут офіційно є багатодітною мамою, адже дала життя аж трьом прекрасним діткам. Як виглядають спадкоємці знаменитості?

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут народила свого первістка у стосунках з британцем на ім’я Ніл Мітчел. Роман закінчився ще до того, як красуня на ім’я Злата з’явилася на світ.

Донька Фреймут Злата Мітчелл показала, як фарбує губи
Як виглядають усі діти Ольги Фреймут

Ольга виховувала дочку самостійно, не боючись складнощів життя. Батько не цікавився своєю спадкоємицею, але громадянство Великобританії їй отримати вдалося.

За роки телевізійної кар’єри  Фреймут пощастило знайти добрих друзів, а Сергій Притула навіть свого часу пожартував, що Злата є його дочкою, на що Ольга Фреймут відповіла вимогою аліментів.

Як виглядають усі діти Ольги Фреймут

Лише після звільнення з Нового каналу у життя телеведучої увірвався коханий чоловік Володимир Локотко. Від нього вона народила двох маленьких дітей Валерія та Євдокію. Старша дочка рушила навчатися за кордон, а от малеча має всіцілу потребу у своїй матері, тому Ольга завершила телевізійну кар’єру. Тим паче, як зізнавалася сама зірка, блог Instagram їй приносить набагато більше доходів.

Як змінилась Оля Фреймут
Як виглядають усі діти Ольги Фреймут

Після початку повномасштабної війни в Україні зірка евакуювала свою родину за кордон. Варто відмітити, що за ними рушив і Володимир Локотко. На даний момент сімейство проживає у Великобританії і ба більше, не сидить без роботи. Наприклад, Ольга Фреймут працює журналістом і пише спеціальну колонку про Україну.

В Україні у сімейства залишилася велика кількість нерухомості. Володимир та Ольга разом з дітьми проживали у розкішному заміському будинку, який, судячи з кадрів, які публікувала Фреймут, у який вкладено неймовірні статки.

Схожі статті