Володимир Остапчук вперше розповів, як познайомився з Олею Поляковою: “У нас один косметолог” – подробиці

Володимир Остапчук відомий та популярний український телеведучий, якому варто слідкувати за собою, аби в кадрі виглядати гідно та доглянуто. Тому, якщо він справді ходить до косметолога, то це зовсім не дивно.

Остапчук досить часто розповідає у соціальних мережах про своє життя, як творче, так і реальне. Тому, у його історіях instagram можна часто помітити різноманітні рубрики. Наприклад, “І знову про погоду”, де майже щоранку Володимир розповідає якою буде погода у Києві чи різних регіонах сьогодні. Також Остапчук полюбляє рубрики з питаннями, де люди ставлять йому певні питання, а він відповідає.

Володимир Остапчук розповів про дружбу з Поляковою

Так, днями Володимиру поставили запитання, як він познайомився з Олею Поляковою. Оскільки ведучий має досить гарні стосунки зі співачкою і вони часто можуть зідзвонитися, а при особистих зустрічах досить тепло спілкуються один з одним. Отже у відповідь шоумен виклав скріншот відеодзвінка з Поляковою та розповів, що у нього з артисткою спільний косметолог.

Отже, виходить, що якби не послуги косметолога, то Оля б не почала так тепло спілкуватися з Остапчуком. А можливо, це був лише жарт і артистів об’єднав зовсім не косметолог і не його процедури. Адже обидва часто перетинаються на спільних концертах та проєктах.

Остапчук розповів про дружбу з Поляковою

До речі, варто пригадати, що коли Остапчук тільки розлучився з Христиною Горняк, то Ольга Полякова була першою, хто написав неоднозначний коментар під постом Володимира, що навіть якось дивно виглядав, оскільки він викликав реакцію обурення, а у думках Олі, він мав би викликати сміх.

Тож, виходить що дружить Остапчук з Ольгою вже досить давно і, виходить, міцно, тому що такі жарти та відеодзвінки у не надто пристойному вигляді можуть собі дозволити лише справжні друзі.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".